Oldal frissítése

LG G8s ThinQ

4,9 23 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LG G8s ThinQ

A(z) LG G8s ThinQ készülék esetében teljesen nyilvánvaló, hogy egy ún. okostelefonról van szó. Úgy tervezték, hogy gyorsan és könnyen elérd a szociális hálókat, a három kamerának hála fenomenális fényképeket és videókat készíthetsz vele. Egyebek mellett, akár játszhatsz is rajta. Kijelzőjének mérete 6,21", így inkább a nagyobb mobilok osztályába tartozik. Ez a változat 8 magos Qualcomm Snapdragon 855 processzort kapott. Az operatív memória mérete 6 GB. Teljesítményét tekintve akár virtuális valóság megjelenítésére is alkalmas. A(z) LG G8s ThinQ telefont 3550 mAh teljesítményű akksi tartja működésben. Ez a verzió kényelmes vezeték nélküli akku töltéssel is büszkélkedhet. Újabb pozitívuma, hogy Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozóval is felszerelték. Vízhatlan konstrukciója jóval biztonságosabbá teszi használatát. A folyékony anyagok elleni védelem szintje: 68 mm.

A(z) LG G8s ThinQ okostelefon főbb tulajdonságai

  • Vízhatlan kivitele sokkal biztonságosabbá teszi
  • A(z) LG G8s ThinQ 6,21" képátlójú OLED kijelzővel lett felszerelve, melynek legnagyobb felbontása 2248 × 1080
  • Qualcomm Snapdragon 855 processzor és 6 GB RAM
  • Grafikus chip (GPU): Adreno 640
  • SIM konfiguráció: Dual SIM
  • Az NFC interfész lehetővé teszi a mobil-fizetést
  • A hátsó kamera max. felbontása: 12 Mpx
  • A hátsó kamera érzékelőinek száma: 3
  • Telefon feloldása arcfelismeréssel
  • Kényelmes vezeték nélküli töltés
  • Maximális vezetékes töltés: 18 W
  • A vezeték nélküli töltés maximuma: 9 W

A(z) LG G8s ThinQ okostelefon kamerája és kijelzője

Ez a hatalmas 6,21" képátlójú kijelző téglalap alakú kivágással és pontos FullHD felbontással rendelkezik. Akármilyen tartalmat képes tökéletesen megjeleníteni. Komoly előnye, hogy OLED technológiára épül. Videókat és fényképeket készítenél? A(z) LG G8s ThinQ okostelefon korszerű három lencsés kamerájával, melynek felbontása 12 Mpx szerfelett elégedett leszel. Olyan kompromisszumok nélküli fényképek és videókat készíthetsz vele, amelyek vetekedni fognak a tükörreflexes fényképezőgépek minőségével. Kiváló f/ 1,8 fényerősségének köszönhetően az igényesebb felhasználók szívét is elnyeri. Az optikai képstabilizátor támogatásának hála gyönyörű, éles képek készíthetők. A lézeres és fáziseltolásos fókuszálás hatékony kombinációja kiváló eredményeket produkál. Egy ügyes kis dióda plusz fényt biztosít szükség esetén. A szelfik rajongói módfelett elégedettek lesznek a(z) 8 Mpx felbontású előlapi kamerával. Ez a mobil két lencsét kapott, az egyik teleobjektív, a másik pedig széles látószögű.

A(z) LG G8s ThinQ további funkciói

Ebbe a mobilba egyidejűleg 2 SIM kártya is behelyezhető. A belső tárhely mérete könnyen növelhető egy MicroSD kartyával. A(z) LG G8s ThinQ telefon biztonságáról az ujjlenyomat-olvasó gondoskodik. Az egyedülálló arcfelismerő technológia lehetővé teszi a mobiltelefon feloldását bármilyen jelszó vagy minta nélkül. Az NFC technológia lehetővé teszi a gyors adatcserét. Az ún. "On The Go" (rövidítve: OTG) technológia segítségével külső merevlemezt vagy pendrive-ot is hozzákapcsolhatunk telefonunkhoz. A villámgyors WiFi kapcsolat és az alkalmazások működéséhez szükséges érzékelők pedig alapfelszereltségnek számítanak.

Kód:  LGE1013b1ax
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05