Oldal frissítése

LG FJ1

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LG FJ1

A kompakt rendszer rengeteg forrásból képes zenelejátszásra. Remekül illeszkedik olyan terekbe, ahol nincs elegendő hely nagyméretű hangrendszer számára, több hangszóróval, illetve a fő egységgel együtt. Az LG FJ1 esetében minden egyben van. Ennek köszönhetően kis szobákba, irodákba vagy dolgozószobákba is alkalmas, ahol háttérzenére vágyik.

Fő sajátosságok

  • Erőteljes rendszer "All-in-one" kivitelezésben
  • USB MP3 lejátszáshoz
  • Vezeték nélküli Bluetooth
  • AUX bemenet (jack és RCA)
  • Érzékeny FM RDS rádió, 50 beprogramozható állomással

USB, Bluetooth és AUX 2 csatlakozás

Az LG FJ1 elsősorban pendrive-ról történő MP3-as fájlok lejátszására alkalmas. Ha zenéje okostelefonján vagy tabletjén van elmentve, rendelkezésére áll a vezeték nélküli Bluetooth vagy AUX bemenet 3,5 mm-es jack, illetve RCA formájában. Az élő közvetítését részesíti előnyben? Az FM tuner lehetőséget kínál 50 kedvenc állomásának beprogramozására, hogy a váltás egyszerűbben működjön. A távvezérlés tovább fokozza a használat kényelmét.

 

 
Kód:  JLG208j
Termékszám:  FJ1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05