Oldal frissítése

LG AN-MR650A

5 9 értékelés
Kiegészítők a termékhez

LG AN-MR650A

A Magic Motion speciális távvezérlő a kiválasztott LG Smart Magic távoli Ready 2017 sorozat és a webOS 3.5 számára. Könnyen használható, könnyen kezelhető vezérlőelemek a kurzor, a görgők és a gesztusok révén.Támogatja a hangutasításokat is - egy webes keresésmikrofont.

Az LG AN-MR650A illesztőprogram legfontosabb jellemzői

  • Az LG 2017 webOS 3.5-el - OLED TV C7 / B7, Super UHD TV modellek SJ, UHD TV modellek UJ
  • Mozgásvezérlés - kurzor, kerék, gesztusok
  • Hangutasítások támogatása
  • Teljesítmény: 2 x AA elem (nem tartozék)

Könnyen vezérelhet számos eszközt

Egyszerűsítse az intelligens TV-vezérlést ergonómikus alakú vezérlővel, modern, egyszerű kivitelben. Nagyra értékeli az internet vagy a 3D technológia könnyű használatát . A Magic Motion szívesen válaszol azonnali választ is.Az LG AN-MR650A Magic Controller lehetővé teszi egyéb eszközök, például set-top box, DVD, Blu-ray lejátszó vagy házimozi vezérlését.

Kód:  XXWK599z8be
Termékszám:  AN-MR650A
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15