Oldal frissítése

LG AN-MR650 Magic Motion

4,4 31 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LG AN-MR650 Magic Motion

A Magic Motion egy speciális távirányító a kiválasztott 2016-os sorozatú LG Smart Magic Remote Ready televíziókhoz. Kényelmes, könnyen kezelhető vezérlőelemekkel rendelkezik, amelyek a kurzor, a görgő és a gesztusok egyszerű mozgásával irányíthatóak. A hangvezérlést is támogatja. Tedd egyszerűbbé az intelligens TV-vezérlést  az ergonómikus kialakítású, modern, áttekinthető designű távvezérlővel. Értékelni fogod az internet vagy a 3D technológia könnyű használatát is. A Magic Motion remek tulajdonsága az azonnali válaszreakció is.

FIGYELEM! A távvezérző nem kompatibilis az aktuális TV modellekkel. A LG AN-MR650 Magic Motion csak a 2016-os modellekhez készült.

A következő televíziókhoz használható:

OLED TV: C6, B6

Super UHD: UH95*, UH85*, UH77*

UHD 4K: UH78*, UH75*, UH70*, UH66*, UH65*, UH63*

Paraméterek és specifikációk:

Irányítás:

Mozgással (kurzor, görgő, gesztusok)

Hangvezérlés

Tápegység:
2 db AA elem (nem tartozéka a csomagolásnak)

Kód:  WK599z8bd
Termékszám:  AN-MR650
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20