Oldal frissítése

55" LG 55SJ850V

5 2 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
301 230 Ft

55" LG 55SJ850V

Super UHD TV az LG LED TV jéghegy csúcsa

Nano Cell ™ - High-tech LCD kijelző

Az LG Super UHD TV-k jóval többre képesek, mint a hagyományos vagy LED-es Quantum Dot technológiával rendelkező készülékek. A fejlett Nano Cell ™ technológiát integrálják  - ami az LCD kijelzők legújabb technológiája, nagy mértékben javítja a képet.

Nano Cell ™ - garantálja a tökéletes színeket

Több szín, amit garantáltan szeret majd

A fejlett 10-bites feldolgozás kiterjeszti a látható színek színskáláját, ezáltal több, mint egymilliárd képernyőn megjelenő színt biztosít.

Milliárdnyi gazdag szín

A Super UHD TV-k által használt technológiának köszönhetően a színpaletta 64 × nagyobb, mint a hagyományos TV-ken. A kép a finomabb részletek miatt sokkal pontosabb, ami csak egy dolgot jelent - valósághű és élénk képet. 

Az egyedülálló LED újítások és a nanorészecskék 
pontossága 

A Cell ™ Nano-technológia lehetővé teszi a pixelek következetes elhelyezését egy nanométeres távolságra egymástól, egységes térfogatú színeket és kiváló képminőséget garantálva.

Rendkívül finom színreprodukció a Nano Cell ™-nek köszönhetően 

Hogyan érzékeljük a színeket? A reflektált fény hullámhossza határozza meg a látott színt. A panelba integrált nanorészecskékből álló Nano Cell ™ kijelző elnyeli a fényt interferenciát, és jelentősen növeli a képernyőn megjelenő szín tisztaságát. 

Milyen gyakran néz TV-t az optimális pozícióból?

Az LG Super UHD TV-vel tökéletes színt és kontrasztot élvezhetnek a TV nézők bármely szögből nézik a képernyőt. Így a szobában mindenki élvezheti a szórakoztató, sport és filmes műsorokat gazdag színreprodukcióval a nanorészecske panelen.

A kutatások azt sugallják, hogy a TV nézők mintegy 60% -a nézi a képernyőt 15 °-os látószögből a középső tengelyhez képest. Ezen a ponton már elkezd csökkenni a hagyományos televíziók képminősége.

Csúcs élmény minden szögből

Nano Screen Cell ™ a színkonzisztencia az optimális látószög fölé emelkedik, így csökkentve a színek torzítását.

Multi Vision HDR Dolby ™

Az UHD TV LG Super technológia speciális formázást tesz lehetővé a sokféle támogatott algoritmus és HDR - High Dynamic Range alapján - mint a HLG HDR és HDR 10.  Szerezzen kiváló élményeket több forrásból.

 

Az SJ850V TV minden HDR Dolby Vision ™ tartalmat támogat a képekben jelen lévő dinamikus metaadatok kezelésével amit az Ön nappalijába is elhoz majd. A formátumok és HDR10 szakértői csoport az LG kizárólagos feldolgozási technológiáját használja. Az ezzel a technológiával megalkotott dinamikus adatoknak köszönhetően minden jelenet külön tartalomként jelenik meg, és egyben jobb minőségű is.

Modern design maximális képvilág

Szinte nincs is margója a képernyőnek a precíz csatlakozó panelnek és a fém borításnak hála. Ezzel a modern külsővel Az LG Super UHD TV bármely nappaliba tökéletes.

Professzionális hangzás 

A Harman / Kardon által tervezett kiváló minőségű hangszóró rendszer kiemelkedő audio élményt nyújt. A hangtechnikában jártas szakemberekkel való együttműködés eredménye tiszta és erőteljes hangzás formájában költözik be a nappalijába.

WebOS 3.5 interfész - a végtelen szórakozás forrása 

Internet hozzáférés, filmek, zenék és népszerű szolgáltatások, mint a Netflix és az Amazon, minden csupán egy karnyújtásnyira van Öntől. Az egyszerű navigáció garantált a mobiltelefonnal történő mágikus kapcsolaton keresztül  (Magic Remote) amely kényelmes kommunikációt tesz lehetővé a TV-vel a kurzor, kattintás és görgetés mozdulataival. A fokozott kényelem érdekében egyes funkciókat szabályozhat hangvezérlés által is. 

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 55 " (139,7 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR

Rendszer

Operációs rendszer WebOS
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások Telly
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, DLNA
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 122,9 cm
Magasság 76,3 cm
Mélység 24,5 cm
Magasság talp nélkül 70,8 cm
Mélység talp nélkül 5,9 cm
Tömeg 20 kg
VESA felfüggesztés 300×300

Szín

Szín Fehér
Kód:  WK607m6
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  55SJ850V
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20