Oldal frissítése

49" LG 49LJ594V

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

49" LG 49LJ594V

WebOS 3.5 interfész - a szórakozás végtelen forrása

Az LG 49LJ594V 49" televíziónak hála karnyújtásnyira lehet Öntől az internet-hozzáférés, a film- és zenevisszajátszás, és az olyan népszerű szolgáltatások, mint a Netflix és az Amazon. Egyszerű navigáció a varázslatos mobiltelefon-kapcsolattal (Magic Remote) a kényelmes, egyszerű gesztusok és parancsok általi vezérlésért. A TV vezérlése még soha nem volt ilyen egyszerű. Ezen kívül, a webOS 3.5 platform nagyon biztonságos, mint azt számos elnyert díj is alátámasztja.

Képfeldolgozó Motor

Élvezze a lenyűgöző képet realisztikus és hihetetlenül élénk színekkel, és a ragyogó részletekkel Full HD-ban. A fejlett képfeldolgozó technológia emeli a fényerőt, a színt és a kontrasztot. Engedje meg, hogy elvarázsolja a tökéletes kép, mintha csak moziban lenne nappali kényelmében.

Lenyűgöző kép

Élvezze kedvenc kikapcsolódását maximális részletességben. Full HD felbontás, megdöbbentően tiszta képpel és élénk színekkel.

Felbontásnövelő

Élvezzen minden képet nagy felbontásban, függetlenül annak minőségétől. A felbontásnövelő felnagyítja az eredeti tartalmat, például internetes, vagy mobiltelefonnal készített videofelvételeket úgy, hogy azok remekül is nézzenek ki nagy képernyőn.

Mesterséges Térhangzás

A hangminőséget egy 10 W-os összteljesítményű digitális erősítő biztosítja, surround hangzással, mindössze két elülső hangszóróval, hála a fejlett virtuális térhangzás-technológiának. Dőljön hátra, és élvezze kedvenc filmjeit úgy, mint még soha.

USB-csatlakozás

Csatlakoztasson egy USB flash meghajtót vagy egy külső merevlemezt az USB-portba, és élvezze a a videókat, fényképeket és a zenét nagy képernyőn.

Plug and Play

A számos különböző csatlakozó segítségével bármilyen szórakozás elérhetővé válik. Az USB-portok mellett, amelyek lehetővé teszik, hogy a TV külső tároló eszközről játsszon multimédiás szórakoztató elemeket, a játékkonzolok és más egyéb eszközök HDMI porton keresztül is csatlakoztathatóak. Lehetősége nyílik még továbbá arra, hogy vezeték nélküli billentyűzetet és egeret csatlakoztasson televíziójához.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 49 " (124,46 cm)
Felbontás Full HD
Maximális felbontás 1920 × 1080 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED

Rendszer

Operációs rendszer WebOS
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások Telly
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat DLNA, WiFi ready
HDMI 2 ×
USB 1 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 111 cm
Magasság 70,5 cm
Mélység 23,5 cm
Magasság talp nélkül 65 cm
Mélység talp nélkül 8,1 cm
Tömeg 11,4 kg
VESA felfüggesztés 300×300

Szín

Szín Fekete
Kód:  WK607i3
Termékszám:  49LJ594V
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10