Oldal frissítése

LG 360 CAM

Kiegészítők a termékhez

LG 360 CAM

LG 360 Cam is jól sikerült, egy kis kamera rögzíti a teljes környezetet. LG sikerült teletölteni mindössze 2 13megapixelové kamerák. Objektív mutató mindkét oldalon, és a képeket vagy videofelvételt egyidejűleg körül. Önnek nem kell olyan nehéz fordulni és lőni képkocka lejátszása összetett képet. Az egyik kép a LG 360 Cam kiterjed az egész teret.

legfontosabb jellemzői

  • Nagyon kompakt fényképezőgép, a lefedettség 360 °
  • Records 360 videókat 2K felbontású
  • 3 mikrofonok rögzítik a 5.1 térhatású hangzás
  • Vezérlőgombjai
  • Vezeték nélküli vezérlés és az átviteli megosztás (BT + WiFi)

Nem csak állóképek

De nem támaszkodhat kizárólag fényképeket. Egy másik lehetőség egy videót. Cam LG 360 képes kezelni 360 fokos videofelvételt akár 2K felbontású, így elfog az általános hangulat és a hely történik. Ez a hiba nem is hangzik hihető. 3 mikrofon elfog hang minden irányból egyszerre, így a hang nem befolyásolja elfordítható a kamerát.

barátságos társ

Kapcsolódás könnyen használható és kezelhető. Nem kell keresgélni bonyolult beállításokat. Ehelyett egyszerűen válasszuk ki az alkalmazást LG Friend menedzser. Szabályozás LG 360 Cam nem is lehetne egyszerűbb. Nyomja meg a bekapcsoló gombot, hogy a képet, vagy tartsa az elején a videó. LED jelzi, ha Ön videofelvételt, és mennyi energia maradt az akkumulátorban.

Kód:  RL110b2c
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20