Oldal frissítése

LG 29UB55 ultraszéles LED monitor 29"

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LG 29UB55 ultraszéles LED monitor 29"

Monitor hatékony használatra


Tökéletesen tervezett, profi IPS monitor állítható, ergonomikus tartóval. A 2560x1080 pixeles felbontás 21:9-es panoráma formátumot biztosít, amely tökéletes azoknak, akik több képernyőt jelenítenek meg párhuzamosan, vagy több eszközt csatlakoztatnak egy időben. A kijelző négy ablakra osztható, számos különböző konfigurációval, az igényeidtől függően.

Védi a szemet

A kék fény ártalmas lehet a szem számára, főleg, ha hosszú cikkeket szoktál olvasni a monitorodon. Az LG 29UB55 speciális olvasó móddal rendelkezik, amely automatikusan beállítja a kép paramétereit, egy gombnyomásra, ezzel kényelmes olvasást biztosítva, ameddig csak szeretnéd. Emellett a monitor kiküszöböli a villogást is, az innovatív LG technológiának köszönhetően. Ez a két funkció garantálja, hogy a játék, a filmnézés, az olvasás, vagy böngészés kényelmes és a lehető legbiztonságosabb lesz.
 

Nagyszerű csatlakoztatási lehetőségek


A monitor az összes csatlakozási opciót támogatja, beleértve a HDMI, a DisplayPort és a DVI csatlakozást is. Ez biztosítja, hogy bármely eszközödet probléma nélkül összekötheted a monitorral. A monitor állítható állványának köszönhetően beállíthatod a magasságot, a dőlés szögét, vagy akár el is fordíthatod, ahogy csak szeretnéd. Habár a monitor nagyon vékony, mégis két erőteljes 2x5W-os hangszórót rejt, amellyel helyet spórolhatsz az asztalodon. 

Paraméterek

Panel és képernyő technológia

Panel IPS

Szín

Szín Fekete
Kód:  WK060a1j2a
Termékszám:  29UB55-B.AEU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20