Oldal frissítése

Lezyne MACRO PLUS GPS BLACK

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Lezyne MACRO PLUS GPS BLACK

Az utazáshoz kapcsolódó navigációval az életünk sokkal gördülékenyebb és egyszerűbb. A hasznos kerékpáros Lezyne GPS navigáció miután kiválasztod a címet, részletes útvonalat mutat az optimális útvonallal kapcsolatban, és részletes utasításokkal segít az odajutásban. Az útvonalak memorizálásának és papírtérképek használatának ideje lejárt. A kiválóan olvasható 2" méretű kijelző az útvonalat tökéletes pontossággal jeleníti meg.

GPS navigáció Lezyne MACRO PLUS GPS BLACK ...
GPS navigáció Lezyne MACRO PLUS GPS BLACK ...

A modern Lezyne MACRO PLUS GPS BLACK GPS navigáció lényeges paraméterei

  • A korszerű Lezyne kerékpáros GPS navigáció a lehető legpontosabban határozza meg a kiválasztott célállomásig az útvonalat
  • A kiválóan olvasható kijelző mérete: 2"
  • A vízálló kialakítás miatt az eső sem jelent problémát
  • Használható elektromos kerékpárokkal is
  • A következő modern funkciókkal rendelkezik: hőmérő, teljes idő, aktuális vezetési idő, megtett távolság, mozgásérzékelő, átlagsebesség, aktuális sebesség és kalóriaszámítás
  • A csomag részét a következők képezik: tartó
  • A következő operációs rendszerrel kompatibilis: Windows
  • Az eszközödhöz Bluetooth segítségével kapcsolódik
  • A tok színe: fekete

A modern funkcióknak hála könnyedén eléred a célállomást

Az ismert Lezyne GPS navigáció számos modern funkcióval rendelkezik, amelyek számodra is hasznosak lesznek. Az aktuális sebesség és menetidő megjelenítése segíthet megtervezni az útvonalat és pontosabban megbecsülni az érkezési időt. A vízálló kialakítás révén problémamentesen navigálhatsz akár esős időben is, és nem kell tartanod a meghibásodástól. Amint elindulsz, a mozgást érzékelve a GPS navigáció azonnal működésbe lép. Az áttekinthető kijelző által könnyedén nyomon követheted az utazás során eltelt időt és a megtett távolságot. Az átlagsebesség kiszámítása és rögzítése a GPS navigáció funkciói közé tartozik. A beépített hőmérő révén megtudhatod, hogy milyen a hőmérséklet az autón kívül.

Sohasem téved, ha navigálásról van szó

A korszerű Lezyne navigáció a legjobb útvonalat választva minimalizálja az időveszteséget és a stresszt. Csak az úticélt kell megadni, a GPS navigáció minden mást elintéz. A GPS navigáció az alábbi operációs rendszerrel kompatibilis: Windows.

A GPS segítségével figyeld a sportteljesítményed fejlődését

A modern Lezyne kerékpáros navigációt az elektromos kerékpárok speciális igényeit és követelményeit szem előtt tartva fejlesztették ki, hogy zökkenőmentes legyen a használat. Ha a fogyás érdekében sportolsz, akkor praktikusnak találod majd azt, hogy ez a készülék nyomon követi az elégetett kalóriákat.

GPS navigáció méretei:

67,8 × 42,9 × 27,5 mm (Ma×Sz×Mé)

Tömege:

60 g

Paraméterek

Méret

Szélesség 42,9 mm
Magasság 67,8 mm
Mélység 27,5 mm

Tömeg

Tömeg 60 g

Navigáció típusa

Rendeltetés Kerékpározás

Tulajdonságok

Kijelző mérete 2 " (5,08 cm)
Tulajdonságok Vízálló, Elektrokerékpárral kompatibilis

Funkciók

Funkciók Hőmérő, Teljes idő, Aktuális vezetési idő, Megtett távolság, Mozgásérzékelő, Átlagsebesség, Aktuális sebesség, Kalóriaszámítás

Felszerelés

Csomag része Tartó

Térképek

Térképformátum TCX

Lokalizáció

Felület nyelve Angol, Német

Hardver és szoftver

Operációs rendszer kompatibilitás Windows
Kapcsolódás Bluetooth

Tok színe

Tok színe Fekete
Kód:  SPTlez161
Termékszám:  1-GPS-MACRO-V204

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20