Oldal frissítése

Lexmark MX317dn

4,8 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Lexmark MX317dn

Több munka, rövidebb idő alatt

A Lexmark MX317dn multifunkciós lézernyomtató nagy sebességgel valamint termelékenységgel rendelkezik és megtalálható minden közepes méretű vállalkozásnál.  Minőségi, 1200 x 1200 dpi kimeneti felbontással és rengeteg gyakorlati funkcióval van ellátva, mint például képes szkennelni, faxolni vagy nyomtatni az Ön mobil eszközéről és a segítségével, fejlesztheti, előbbre tudja vinni az üzleti vállalkozását.


Gyors nyomtatás és a magas termelékenység

Nyomtatás és a másolás akár 33 oldal/ perc sebességgel lehetséges. A kiváló, csúcs minőségű kezelő rendszer segítségével papírból havonta 6000 oldalt lehet nyomtatni és még kabantartási probléma is alig merül fel. A magas termelékenységet a kiegészítő tálcák biztosítják, amelynek a teljes tároló kapacitása 850 lap, így ne aggódjon a papír kifogyás és gyakori újratöltés miatt. Kétoldalas nyomtatás szintén lehetséges.


Megbízható teljesítmény

A gyorsan feladatindításhoz a nyomtató fel van szerelve egy 256 megabájt bővíthető memóriával és egy kétmagos processzorral. Az egyszerű vezérlési funkciók és a nyomtatási feladatok működtetését a színes LCD-kijelző és a billentyűzet biztosítja. A nyomtató könnyen csatlakoztatható a hálózathoz szabványos Ethernet kábelen keresztül és könnyű a megosztás más számítógépekkel is. Egy interfész is van a mobil eszközökről történő.nyomtatáshoz.


Csökkentse költségeit

A Lexmark Exkluzív Unison toner fenntartja az alacsony nyomtatási költségeket valamint a magas hozamot és mindezt következetes minőséggel az elsőtől az utolsó nyomtatott oldalig. A nyomtató rendelkezik az azonnali festékrögzítő, szárító fűtési megoldással és energiatakarékos üzemmóddal, beleértve a nyomtatási funkciók hibernálnálását is, amely lehetővé teszi a legalacsonyabb zajkibocsátást és ezen kívül anyag-, és energiatakarékosságot is eredményez..


 

Paraméterek

Típus

Nyomtatási szín Fekete-fehér

Funkció

Jellemzők Auto duplex nyomtatás, Fax, Másolás és szkennelés, Lapadagolóval bővíthető

Kapcsolat

Csatlakozás USB, LAN

Támogatott papírméret

Szkennelés

Szkenner tulajdonságok Automatikus lapadagoló

Nyomtatási paraméterek

Nyomtatási sebesség (fekete-fehér) - maximum 33 oldal/perc
Nyomtatási sebesség (színes) - maximum 33 oldal/perc
Bemeneti tálcák 250 lap
Maximális havi kapacitás 6 000 oldal/hónap
Kimeneti tálcák 150 lap

Méret

Magasság 468 mm
Mélység 399 mm
Szélesség 472 mm

Felszerelés

Kijelző Grafikus

Csomag tartalma

A csomag tartalma Tápkábel, Kezdő toner
Kód:  LX3317dn2
Termékszám:  35SC745
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15