Oldal frissítése

Lexmark MS317dn

4,2 14 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Lexmark MS317dn

Nagyobb teljesítmény, kevesebb idő alatt

A Lexmark MS317dn lézernyomtató nagy sebességének és termelékenységének köszönhetően minden középvállalkozásban tökéletesen alkalmazható. Minőségi, 1200 x 1200 dpi felbontással és rengeteg gyakorlati funkcióval bír, mint például LAN hálózaton való nyomtatási megosztással vagy mobil eszközről történő nyomtatással, amivel hozzásegít a munkád eredményének javításához.


Gyors nyomtatás és magas termelékenység

Színesben és fekete-fehérben akár 33 oldal/perc nyomtatási mennyiségre is képes. A legmodernebb papírkezelési rendszernek hála akár 7200 oldal is nyomtatható havonta, különösebb karbantartási teendők nélkül. A magas termelékenységet a kiegészítő tálcák biztosítják, a teljes kapacitás 850 lap, így nem kell aggódnod a gyakori újratöltés miatt.


Megbízható teljesítmény

A nyomtató fel van szerelve egy 128 MB-os, bővíthető memóriával és kétmagos processzorral. Az egyszerű vezérlési funkciókat és a nyomtatási feladatokat a színes LCD-kijelző és a billentyűzet biztosítja. A nyomtató könnyen csatlakoztatható bármilyen hálózathoz Ethernet kábellel és megosztható más számítógépekkel is. A mobil eszközökről való nyomtatáshoz külön kezelőfelület található a készüléken.


Költséghatékonyság

A Unison Lexmark toner fenntartja az alacsony nyomtatási költségeket és a minőséget az elsőtől az utolsó nyomtatott oldalig. A nyomtató egy azonnali fixáló fűtéssel is rendelkezik, automatikus kétoldalas nyomtatással és takarékos nyomtatási móddal, beleértve a hibernáció jellemzőit, amelyek minimálisra csökkentik a zajt, valamint anyag-, és energiatakarékosak.


 

Paraméterek

Típus

Nyomtatási szín Fekete-fehér

Funkció

Jellemzők Auto duplex nyomtatás, Lapadagolóval bővíthető

Kapcsolat

Csatlakozás USB, LAN

Támogatott papírméret

Nyomtatási paraméterek

Nyomtatási sebesség (fekete-fehér) - maximum 33 oldal/perc
Nyomtatási sebesség (színes) - maximum 33 oldal/perc
Bemeneti tálcák 250 lap
Maximális havi kapacitás 7 200 oldal/hónap
Kimeneti tálcák 150 lap

Méret

Magasság 263 mm
Mélység 399 mm
Szélesség 382 mm

Felszerelés

Kijelző Grafikus

Csomag tartalma

A csomag tartalma Tápkábel, Kezdő toner
Kód:  LX1317dn
Termékszám:  35SC080
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20