Oldal frissítése

Lexmark CX317dn

4,5 14 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Lexmark CX317dn

Fantasztikus színek

A Lexmark CX317dn multifunkciós, professzionális nyomtató élénk, állandó színeket kínál, és garantálja azok pontos egyezését a PANTONE skálával. Nagy, 1200 x 1200 dpi-s felbontása biztosítja, hogy a képek és grafikák mindig rendkívül élesek és könnyen olvashatóak legyenek.


Gyors nyomtatás és magas produktivitás

Nyomtass és másolj gyorsan, akár 23 oldalt percenként. A csúcsminőségű papírkezelő rendszer segítségével havonta 5000 oldal nyomtatására képes, és még kevesebb karbantartási gond lesz vele. A kiegészítő papírtálcáknak - amelyek teljes kapacitás 900 lap - hála, még nagyobb hatékonysággal dolgozhatsz, és nem kell aggódni a gyakori papír újratöltés miatt. Egy- és kétoldalas nyomtatást is végezhetsz a géppel.


Megbízható teljesítmény

A gyors feladatfeldolgozás érdekében a nyomtató fel van szerelve 512 megabájt bővíthető memóriával és egy kétmagos processzorral. A funkciók és nyomtatási feladatok egyszerű vezérlését biztosítja a színes LCD kijelző és a billentyűzet. A nyomtató könnyen csatlakoztatható a hálózathoz szabványos Ethernet kábellel, így könnyen megosztható más számítógépekkel is. A készülék rendelkezik interfésszel a mobil eszközökről történő nyomtatáshoz is.


Csökkentsd költségeidet

Az exkluzív Lexmark Unison toner alacsonyan tartja a nyomtatási költségeket, és magas laphozammal és állandó minőséggel szolgál az elsőtől az utolsó nyomtatott oldalig. A nyomtató rendelkezik azonnali fixáló fűtéssel, és energiatakarékos módokkal, ide értve hibernálást, amely a lehető legkisebbre csökkenti a zajkibocsátást, valamint anyagot és energiát takarít meg.


 

Paraméterek

Típus

Nyomtatási szín Szines

Funkció

Jellemzők Auto duplex nyomtatás, Fax, Másolás és szkennelés, Lapadagolóval bővíthető

Kapcsolat

Csatlakozás USB, LAN

Támogatott papírméret

Szkennelés

Szkenner tulajdonságok Automatikus lapadagoló

Nyomtatási paraméterek

Nyomtatási sebesség (fekete-fehér) - maximum 23 oldal/perc
Nyomtatási sebesség (színes) - maximum 23 oldal/perc
Bemeneti tálcák 250 lap
Maximális havi kapacitás 5 000 oldal/hónap
Kimeneti tálcák 150 lap

Méret

Magasság 470 mm
Mélység 444 mm
Szélesség 558 mm

Felszerelés

Kijelző Grafikus

Csomag tartalma

A csomag tartalma Tápkábel, Kezdő toner
Kód:  LX4317dn
Termékszám:  28CC561
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15