Oldal frissítése

Lexmark CS417dn

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Lexmark CS417dn

Fantasztikus színek

A színes Lexmark CS417dn lézernyomtató kiváló minőségű nyomtatásának köszönhetően ideális a professzionális üzleti anyagok és prezentációk készítéséhez. Az eredmény lélegzetelállító élénk színek, amelyek tökéletesen megegyeznek a PANTONE palettájával. A nagy, 1200 x 1200 dpi felbontás biztosítja, hogy a képek és grafikák mindig rendkívül élesek és könnyen olvashatóak maradnak.


Gyors nyomtatás és nagy termelékenység

Nyomtass és másolj színesben és fekete-fehérben percenként 30 oldalas sebességgel. A csúcs papírkezelő rendszerrel havonta akár 6000 oldalt is kinyomtathatsz, és kevesebb gondod lesz a karbantartással. Az 1450 lap összkapacitású opcionális papírtálcák nagy termelékenységet tesznek lehetővé, így nem kell aggódnod a gyakori újratöltés miatt.


Megbízható teljesítmény

A feladatok gyors feldolgozásához 256 megabájt bővíthető memóriával és a kétmagos processzorral látták el. A funkciók és a nyomtatási feladatok egyszerű vezérlését egy színes, LCD kijelző és egy billentyűzet biztosítja. Szabványos Ethernet kábellel könnyen csatlakoztathatod a nyomtatót a hálózathoz, így könnyen megoszthatod más számítógépekkel. Támogatja a mobil nyomtatást is bármilyen iOS-os vagy Androidos eszközről.


Csökkentsd a költségeket

A Lexmark exkluzív Unison tonerje fenntartja az alacsony nyomtatási költségeket, a nagy terhelhetőséget és az állandó minőséget az elsőtől az utolsó kinyomtatott oldalig. A nyomtató rendelkezik azonnali fixáló fűtéssel, automatikus kétoldalas nyomtatás funkcióval és takarékos nyomtatási módokkal, beleértve a hibernáció funkciót, amelyek minimálisra csökkentik a zajt, valamint anyag- és energiatakarékosak.


Paraméterek

Típus

Nyomtatási szín Szines

Funkció

Jellemzők AirPrint, Lapadagolóval bővíthető

Kapcsolat

Csatlakozás USB, LAN

Támogatott papírméret

Nyomtatási paraméterek

Nyomtatási sebesség (fekete-fehér) - maximum 30 oldal/perc
Nyomtatási sebesség (színes) - maximum 30 oldal/perc
Bemeneti tálcák 250 lap
Maximális havi kapacitás 6 000 oldal/hónap

Méret

Magasság 291 mm
Mélység 442 mm
Szélesség 407 mm

Felszerelés

Kijelző Grafikus

Csomag tartalma

A csomag tartalma Tápkábel, Kezdő toner
Kód:  LX2417dn
Termékszám:  28DC070
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15