Oldal frissítése

Lexmark CS317dn

4,6 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Lexmark CS317dn

Fantasztikus színek

Lexmark CS317dn színes lézernyomtató. A magas minőségű nyomtatásnak köszönhetően ideális a professzionális üzleti anyagokhoz és prezentációkhoz. Az eredmény a lélegzetelállító élénk színek tökéletesen alkalmazkodva a PANTONE palettához. A 1200 x 1200 dpi felbontás biztosítja, hogy a képek és grafikák mindig rendkívül élesek és könnyen olvashatóak.


Gyors nyomtatás és magas termelékenység

A színes és a monokróm nyomtatás sebessége egyaránt akár 23 oldal percenként. A legmodernebb papírkezelésnek hála a rendszer 5000 oldalt tud nyomtatni havonta, különösebb karbantartási igény nélkül. A kiegészítő tálcák biztosítják a magas minőséget, a teljes kapacitás 900 lap, így nem kell aggódnod a gyakori újratöltés miatt.


Megbízható teljesítmény

A nyomtató fel van szerelve egy 256 MB bővíthető memóriával és kétmagos processzorral. Az egyszerű vezérlési funkciókat és a nyomtatási feladatokat biztosítja a színes LCD-kijelző és a billentyűzet. A nyomtató könnyen csatlakoztatható a hálózathoz szabványos Ethernet kábellel és könnyen megosztható más számítógépekkel. A mobil eszközökről való nyomtatáshoz egy külön kezelőfelület található a készüléken.


Költséghatékonyság

Az Unison toner fenntartja az alacsony nyomtatási költségeket és a magas minőséget az elsőtől az utolsó nyomtatott oldalig. Az azonnali fixáló fűtés, automatikus kétoldalas nyomtatás és a gazdaságos nyomtatási mód - beleértve a hibernáció jellemzőit -, minimálisra csökkentik a zajt és anyag- és energiatakarékos használatot eredményeznek.


 

Paraméterek

Típus

Nyomtatási szín Szines

Funkció

Jellemzők Auto duplex nyomtatás, Lapadagolóval bővíthető

Kapcsolat

Csatlakozás USB, LAN

Támogatott papírméret

Nyomtatási paraméterek

Nyomtatási sebesség (fekete-fehér) - maximum 23 oldal/perc
Nyomtatási sebesség (színes) - maximum 23 oldal/perc
Bemeneti tálcák 250 lap
Maximális havi kapacitás 5 000 oldal/hónap
Kimeneti tálcák 125 lap

Méret

Magasság 291 mm
Mélység 442 mm
Szélesség 407 mm

Felszerelés

Kijelző Grafikus

Csomag tartalma

A csomag tartalma Tápkábel, Kezdő toner
Kód:  LX2317dn
Termékszám:  28CC070
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10