Oldal frissítése

LEXMARK 74C2HY0 sárga

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ha ennyit vásárolsz: 1 db 104 790 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 vagy több db 103 740 Ft/db

LEXMARK 74C2HY0 sárga

Eredeti sárga színű LEXMARK 74C2HY0 festékkazetta CS725 nyomtatókhoz. Körülbelül 12 000 A4-es méretű oldalra elegendő, 5 %-os lefedettség mellett.
A Return program elsősorban olyan vállalatoknak való, amelyek szeretnének gyorsan, gondtalanul, környezetbarát módon és teljesen ingyenes megszabadulni az üres festékkazettáktól. Ez a szolgáltatás csak az eredeti üres Lexmark tonerekre vonatkozik, amelyeket csak egyszer lehet használni. 

Mindössze olyan csomagokra érvényes, amelyek legalább 5 darab üres eredeti Lexmark festékkazettát tartalmaznak. Az ingyenes elszállítást, közvetlenül az ügyfél vagy a kereskedő irodájából, a PPL szállítócég biztosítja.

Fő előnyök

  • Eredeti toner Lexmark CS725 nyomtatókhoz
  • Akár 12 000 oldalra is elég
  • Használhatja a Return program keretei belül
  • 2 éven át használható
 

Paraméterek

Szín

Szín Sárga
Csomagolás Egyszínű
Kód:  SB930e1w
Termékszám:  74C2HY0
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20