Oldal frissítése

LEXMARK 51F2H00 fekete

70 490 Ft

LEXMARK 51F2H00 fekete

A kiváló minőségű berendezések megfelelő munkája a kiegészítők alkalmazásán áll vagy bukik. Ezt jól tudják a LEXMARKnál is, ezért megbízható és teljesen működőképes tonereket szállítanak nyomtatóikhoz. Az  MS312dn és MS415dn típusú nyomtatókhoz gyártott fekete patron  5000 oldal nyomtatásához elegendő, és hosszú időn át tökéletes nyomtatási eredményt biztosít.

Legfontosabb jellemzők

  • Eredeti toner Lexmark nyomtatókhoz
  • MS312dn és MS415dn típusú nyomtatókhoz
  • Minőségi nyomtatás
  • Fekete színű
  • 5000 oldal nyomtatásához elegendő

Fontos információk a hűséges felhasználók számára

A Lexmark visszajuttatási programban részt vevő tonerek szabadalommal védett eszközök, amelyek kedvezményes áron kaphatók azzal a feltétellel, hogy a felhasználó aláír egy licencszerződést és vállalja, hogy csak egyszer használja a patronokat. Az első használat után pedig újragyártás, vagy újrahasznosítás céljából visszajuttatja azokat a gyártóhoz.  A visszajuttatási programban részt vevő tonereket egyszeri használatra szánták és élettartamuk elérése után működésképtelenné válnak. Csere esetén a patronban változó mennyiségű tinta maradhat. Ezen túlmenően  a termékeket úgy tervezték, hogy automatikusan frissítsék  a nyomtató memóriáját a hamisított vagy nem engedélyezett, jogosulatlan gyártótól származó tonerkazetták behelyezése elleni védelem érdekében.

További információk:
Csomag mérete (Ma × Mé × Szé):
181 × 399 × 137 mm
Csomag tömege:
0,85 kg

 

Paraméterek

Választás nyomtató szerint

Nyomtató márka Lexmark
Nyomtató sorozat MS
Nyomtató modell 312, 312dn, 415, 415dn

Szín

Szín Fekete
Csomagolás Egyszínű

Típus

Típus Eredeti

Kapacitás

Nyomatszám (5%-os lefedettség mellett) 5 000 oldal
Kód:  SB929m5
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  51F2H00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20