Oldal frissítése

Lexip Ark

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Lexip Ark

A Lexip Ark egy igazán sokoldalú egér, amely elsősorban profi játékosoknak készült (Star Citizen, a ForNite vagy a Minecraft). A modell kialakítása egyedi: az egér oldalán ugyanis egy különleges joystick is helyet kapott. A nagy teljesítményű ADNS-9800 lézeres technológia ráadásul további extra funkciókat kínál a felhasználóknak. Nem beszélve a különféle konfigurációkról, amelyek a játékmenettől függően változtathatóak. Sőt, a modell a DPI értékének és az egér sebességének módosítását is lehetővé teszi.

A Lexip Ark egér legfontosabb jellemzői

  • Egyedi joystick rendszerrel
  • Kerámia csúszótalp a tökéletes vezérlésért
  • Kihajtható kialakítás
  • Precíziós lézer szenzorral
  • Cserélhető USB kábel
  • Az SW kezelőpanellel beállíthatja a DPI értéket és a háttérvilágítást

A Lexip Ark egyedülálló joystickekkel rendelkezik

A kétgombos miniatűr joystick összetett műveletek végrehajtására és több mint 90 000 szög felismerésére képes. Másik nagy előnye, hogy +/- 20 fokos tartományban bármerre billenthető. Míg az egér alsó része egy helyben marad, a Lexip Ark többi eleme szintén megdönthető. Az 1,6 méteres, fonott USB kábel pedig hosszú élettartamot biztosít az egérnek. Ráadásul a kábel le is szerelhető róla és különböző színű zsinórokkal helyettesíthető.

Paraméterek

Csatlakozás

Csatlakozási mód Vezetékes

Egér használata

Típus Gamer
Felhasználási mód szerint Jobbkezeseknek

Érzékelő

Érzékenység 8 200 DPI
Technológia Lézeres

Egyéb jellemzők

Szín

Szín Fekete
Kód:  Lxpa01
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20