Oldal frissítése

Levoit OAsisMist 450S Smart 4,5 l RGB háttérvilágítással

Leárazás -7 %
40 390 Ft 43 890 Ft

Levoit OAsisMist 450S Smart 4,5 l RGB háttérvilágítással

Levoit OasisMist 450S Smart 4,5 l párásító

Levoit OAsisMist 450S Smart 4,5 l párásító

Olyan párásítót keresel, amely az egész család számára megfelelő lesz? Akkor a Levoit OAsisMist 450S Smart 4,5 l a tökéletes választás számodra! Képes hideg és meleg párát is kibocsátani, így minden otthonban nagyszerű segítőtárs lesz. Akár 40 m² területű helyiségekhez is alkalmas, így ideális hálószobákba, nappalikba vagy konyhákba. Nagyon csendesen működik, így nem zavar sem nappal, sem éjszaka. A 4,5 literes tartállyal akár 45 órán át is használható. Ez a modell képes meleg párát kibocsátani, amely kiválóan alkalmas a száraz levegő gyors párásítására, fertőtlenítésére, és a vírusokkal is felveszi a harcot. A beépített szivacsos rendszer lehetővé teszi az aromaterápiás illóolajok hozzáadását, amelyet mindenki értékelni fog. A termelési kapacitás 550 ml/h meleg pára és 300 ml/h hideg pára. A párásító ventilátora segíti a pára szétoszlatását a helyiségben, és nagyon halk, mindössze 26 dB zajszinttel rendelkezik a legalacsonyabb teljesítmény mellett. Az automatikus üzemmód gondoskodik a párásító működésének szabályozásáról az igények szerint, a páratartalom-érzékelő pedig figyeli és fenntartja az ideális paramétereket. A készüléket és működését alkalmazással is vezérelheted, és különböző színű LED háttérvilágítással is el van látva. A Levoit OasisMist 450S Smart 4,5 l párásító kompatibilis az Android, Apple (iOS) okoseszközökkel, és az Amazon Alexa és a Google Assistant segítségével Smart Home-hoz is csatlakoztatható.
Levoit OasisMist 450S Smart 4,5 l párásító

A Levoit OAsisMist 450S Smart 4,5 l párásító legfontosabb jellemzői

  • Ultrahangos technológia
  • Nagy teljesítmény: 300 ml/h hideg és 550 ml/h meleg pára 26-41 dB zajszint mellett
  • Akár 40 m²-es helyiségekhez
  • 4,5 literes víztartály - folyamatos működés akár 45 órán át
  • 360°-ban állítható párafúvóka
  • Egyértelmű LED kijelző és érintésvezérlés
  • Hatékony LED RGB háttérvilágítás
  • Kompatibilis Android, Apple (iOS), Amazon Alexa és Google Assistant okoseszközökkel
  • Tartály esszenciák és aromás parfümolajok számára
  • Az időzítő, a páratartalom és az ütemezési módok beállítása okoseszközökön keresztül

A Levoit OAsisMist 450S ideális páratartalmat teremt

A pára alkalmas a levegő párásítására a nyári hónapokban, és segít különféle egészségügyi problémák esetén, mint például allergia, megfázás, asztma, száraz bőr és száraz orrnyálkahártya. A párásított levegő hozzájárul e betegségek kockázatának csökkentéséhez. Télen, amikor a fűtés kiszárítja a beltéri levegőt, a pára segíti a légzést és megakadályozza a baktériumok elszaporodását. A meleg pára emellett kiválóan hidratálja bőrt, csökkenti az öregedés jeleit és javítja az általános megjelenést.

Levoit OasisMist 450S Smart 4,5 l párásító

Kettős forgó párafúvóka, gyors páraelosztás akár 120 cm magasságban

A Levoit OAsisMist 450S párásító akár 120 cm-es magasságig is képes párát kibocsátani, így a teljes helyiséget párásíthatod anélkül, hogy a készüléket nagyon magasra kellene helyezni. Az OAsisMist párásító segítségével a páraelosztás sebessége révén a helyiség páratartalma mindössze 15 perc alatt 10%-kal növelhető. Meleg pára használatával az egész folyamat felgyorsítható, amely akár 500 ml/h teljesítményt is elérhet. Megjelenésének köszönhetően a készülék szabadonálló elegáns kiegészítőként is megállja a helyét.

Levoit OasisMist 450S Smart 4,5 l párásító

Maradj nyugodt még a stresszes időkben is

A mai rohanó világban elengedhetetlen, hogy gondoskodjunk a testi és lelki egészségünkről. Fontos, hogy olyan környezetben éljünk, ami erősít minket, nem pedig gyengít. Egy párásító aromaterápiás lehetőséggel segíthet otthonodban ideális környezetet teremteni a munkához, pihenéshez, relaxációhoz vagy alváshoz. Az aromaterápia és a meleg pára hozzájárulhat a betegségek tüneteinek és lefolyásának enyhítésében.

Levoit OasisMist 450S Smart 4,5 l párásító

Nyugodt alvás hatékony RGB világítással

A Levoit OAsisMist Smart párásító éjszakai üzemmódja szinte nesztelen, csupán 26 dB-os zajszinttel működik. Nyugodtan aludhatsz, miközben a párásító gondoskodik a levegő minőségéről és páratartalmáról. A színes RGB LED világítással felszerelt párásító éjszaka ideális környezetet teremt a pihenéshez és álmodáshoz.

Levoit OasisMist 450S Smart 4,5 l párásító

4,5 literes tartály akár 45 órányi működéshez akár 40 m²-es területen

A Levoit OAsisMist Smart párásító 4,5 literes víztartállyal és 300 ml/h hideg és 550 ml/h meleg pára kibocsátására képes, teljesítménye pedig elegendő egy 40 m²-es helyiséghez. A hideg és meleg pára különböző tulajdonságai maximálisan sokoldalúvá teszik ezt a készüléket. A maximális üzemidő akár 45 órais lehet a kiválasztott programtól függően. Ha elfogy a víz, a párásító a károsodások elkerülése érdekében automatikusan kikapcsol, és az alkalmazáson keresztül értesítést is küld a vízhiányról.

Levoit OasisMist 450S Smart 4,5 l párásító

Érintésvezérlés, LED kijelző vagy vezérlés okoseszközökkel iOS, Android, Google és Alexa segítségével

A Levoit OAsisMist 450S párásító lehetővé teszi az érintőpanelen vagy a VeSync alkalmazáson keresztül történő vezérlést Apple vagy Android okoseszközökön, valamint hanggal a Smart Home-ba integrált Google Assistant vagy Amazon Alexa segítségével. A páratartalom-érzékelő naprakész információkat szolgáltat a levegő páratartalmáról, és azonnal automatikusan reagál a változásokra. Az alkalmazáson keresztül nyomon követheted és megtervezheted a párásító üzemmódjait.

Levoit OasisMist 450S Smart 4,5 l párásító

A Levoit OAsisMist 450S párásítót egyszerű feltölteni

A Levoit OAsisMist 450S Smart párásítót egyszerűen, felülről töltheted fel. Ez megkönnyíti a víztartály kezelését, amely nagy előny a hagyományos, alulról tölthető készülékekhez képest. Ennek köszönhetőn sok időt és idegeskedést spórolhatsz meg.

Levoit OasisMist 450S Smart 4,5 l párásító

A megfelelő páratartalom a virágok és növények számára is fontos

Nemcsak nekünk, embereknek, hanem a növényeknek is megfelelő páratartalomra van szükségük a fejlődéshez. A Levoit OAsisMist Smart párásítónak köszönhetően virágaid mindig jól karbantartottak és jó állapotban lesznek, még akkor is, ha kint száraz évszak van. Az automatikus program és az ütemezés gondoskodik arról, hogy a növények olyan gondoskodásban részesüljenek, amilyenre szükségük van.

Levoit OasisMist 450S Smart 4,5 l párásító

Növénygondozási tanácsokkal ellátott alkalmazás

A VeSync alkalmazás növénygondozási funkciójával növényeid ápolása még könnyebb lesz. Az alkalmazás képes azonosítani a növények típusát, és az adott virág- és növénytípusnak megfelelő öntözési vagy műtrágyázási ütemtervet javasolni. Az automatikus gondoskodási terv nagy segítségedre lesz.

Levoit OasisMist 450S Smart 4,5 l párásító
Levoit OasisMist 450S Smart 4,5 l párásító

A legkeresettebb légpárásító márka

Az értékesítési statisztikák szerint a Levoit márka a légtisztítók és párásítók legkeresettebb márkája lett az Egyesült Államokban.
Levoit OasisMist 450S Smart 4,5 l párásító

Energiahatékony működés

A Levoit OAsisMist Smart párásító ENERGY STAR tanúsítvánnyal rendelkezik, így megfelel az energiahatékonyság és az energiatakarékosság szigorú követelményeinek.

A csomag tartalma

  • 1× Intelligens ultrahangos párásító
  • 2× aromapárna (1 előre telepítve)
  • 2× Nedvszívó alátét (1 előre telepítve)
  • 1× Tisztítókefe
Levoit OasisMist 450S Smart 4,5 l párásító

Paraméterek

Tulajdonságok

Ajánlott szobaméret 40 m2
Mobilalkalmazás Igen
Teljesítményfelvétel 280 W
Víztartály kapacitása 4,5 l
Zajszint 26 dB

Párásító típusa

Párásító típusa Ultrahangos

Funkciók

Funkció Páratartalom megőrzés, Páratartalom mérés, Háttérvilágítás, Kézi beállítás, Automatikus üzemmód, Aromaterápia (illóolajokhoz), Csendes működés, Teljesítmény szabályozás, Automatikus kikapcsolás a tartály kiürülése után (+ riasztás), Légmelegítés

Szín

Szín Fehér, Fekete

Méret

Mélység 304 mm
Szélesség 152 mm
Magasság 274 mm

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  LEVzvl41
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  LUH-O451S-WEU

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10