Oldal frissítése

Levoit OasisMist 450S Smart 4,5 l

43 890 Ft

Levoit OasisMist 450S Smart 4,5 l

Zavar a száraz levegő a lakásodban és ezért nehezebben lélegzel? Ezen Levoit párásító gép megoldja ezt a problémádat. 550 ml/óra párásítási teljesítményének köszönhetően pár pillanat alatt párásítja a levegőt. Maximum 40 -es szobákba ajánlatos. 4,5 l-es tartálya hosszú ideig gondoskodik a párásításról, ennélfogva nem kell állandóan feltöltened vízzel. Az ultrahangos technológia hatalmas előnye az alacsony energiafogyasztás, a nagy teljesítmény és a nagyon csendes funkcionálás. A párásító fenntartja a beállított páratartalmat a helyiségben. A készüléket páratartalom-érzékelővel is ellátták, így mindig megfelelő lesz a páratartalom a szobádban. Ezenkívül mobilalkalmazáson keresztül is vezérelhető. Méretei: 274 × 152 × 304 mm (ma×szé×mé).

Párásító Levoit OasisMist 450S Smart 4,5 l ...
Párásító Levoit OasisMist 450S Smart 4,5 l ...

Levoit OasisMist 450S Smart 4,5 l levegő párásító fontosabb paraméterei

  • Gondoskodik a levegő optimális páratartalmáról a helyiségben
  • Eme Levoit párologtató gép zajszintje: 26 dB
  • Párásítási teljesítménye 550 ml/óra
  • Maximum 40 m²-es szobákba javasolt
  • A háttérvilágítás kellemes légkört teremt
  • Az elsőosztályú Levoit párologtató készülék mérete 274 × 152 × 304 mm (magasság × szélesség × mélység)

Az előnyös Levoit OasisMist 450S Smart 4,5 l párásító néhány perc alatt párásítja a levegőt

Eme Levoit párologtató készüléket gyorsan megkedveled a funkciói miatt. Ezzel a variánssal az aromaterápiát is élvezheted. Csak csepegtess néhány csepp illóolajat a víztartályba. A háttérvilágítás kellemes atmoszférát teremt. A párásítás intenzitását az automatikus mód határozza meg. A csendes működésnek hála alvás során sem fog zavarni. A teljesítmény szabályozható, ami megengedi a párásítási intenzitás beállítását.

Párásító Levoit OasisMist 450S Smart 4,5 l ...

Paraméterek

Tulajdonságok

Ajánlott szobaméret 40 m2
Mobilalkalmazás Igen
Teljesítményfelvétel 280 W
Víztartály kapacitása 4,5 l
Zajszint 26 dB

Párásító típusa

Párásító típusa Ultrahangos

Funkciók

Funkció Páratartalom megőrzés, Páratartalom mérés, Háttérvilágítás, Kézi beállítás, Automatikus üzemmód, Aromaterápia (illóolajokhoz), Csendes működés, Teljesítmény szabályozás, Automatikus kikapcsolás a tartály kiürülése után (+ riasztás), Légmelegítés

Szín

Szín Fehér, Fekete

Méret

Mélység 304 mm
Szélesség 152 mm
Magasság 274 mm

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  LEVzvl41
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  LUH-O451S-WEU

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05