Oldal frissítése

we apologize for the inconvenience, but due to technical difficulties there may be delays of order pickups at our branches. We are working on the repairs. Thank you for your understanding.

Levenhuk Zeno Vizor H2

4,3 21 értékelés
10 000 Ft

Levenhuk Zeno Vizor H2

A Levenhuk Zeno Vizor H2 egy kompakt hordozható nagyító, amely négy nagyítási fokozatot kínál. Sőt, a jobb szemnél egy speciális összecsukható lencse található. A rugalmas, tépőzáras pánttal pedig könnyen a fejre erősíthető. Szabaddá teszi kezeit, hogy bármit csinálhasson az apró tárgyakkal.  A nagyobb kényelem érdekében a nagyító beépített világítással is rendelkezik - két erős fényforrás található a lencsék oldalán. A fény intenzitása elegendő ahhoz, hogy teljes sötétség mellett is dolgozhasson.

Legfontosabb jellemzők

  • Nagyítási tartomány 1,5x-8x
  • Négyfokozatú nagyítás
  • Praktikus, állítható méretű fejpánt 
  • Beépített világítás
  • Két további lencse

Nézd meg jobban

A Levenhuk Zeno Vizor H2 otthoni és professzionális használatra egyaránt ajánlott. Ékszerek, forrasztás, karóra javítás, hímzés, olvasás és minden más, apró részletek figyelmét igénylő tevékenység könnyebb lesz a Levenhuk Zeno Vizor H2 nagyítóval.

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Óra/Ékszer
Kivitel Fejre helyezhető

Tulajdonságok

Maximális zoom 8 ×
Minimális zoom 1,5 ×
Megvilágítás LED

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Igen
Elemek típusa AAA
Elemek száma 2 db
Kód:  LEV004l1
Jótállás: 24 hónap
Kiterjesztett garancia: +75 hónap
Termékszám:  69669
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05