Oldal frissítése

Levenhuk Monaco 10x42

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Levenhuk Monaco 10x42

Levenhuk Monaco 10x42 klasszikus mező távcsövek mindennapi használatra. Hála a nagy ellenállás lesz igazán felbecsülhetetlen segítséget aktív utazók számára, mert ez képes túlélni minden kalandra. Köszönhetően a vízzáró ez a modell is biztonságosan használható víz közelében. Robusztus test védi az optikát a magas páratartalom, eső és hó. A belső tér tele van a nitrogén távcső, távcső, melyet teljesen elszigeteli, és megakadályozza a párásodást optika. Gumi bevonatú testfelület biztos fogást nedves kézzel is. Hüvelyek puha gumiból lehetővé tegye távcső szemüveg.
Optika meglepett megfigyelők amatőr és szakemberek számára egyaránt. Csúcsminőségű tetőélprizma készült Bak-4 egy dielektromos felületi réteg, amely képátvitel nagy pontossággal. 10x-es nagyítás lehetővé teszi, hogy még a legkisebb részleteket a megfigyelt tárgy és kiváló minőségű optikával kivételesen éles és tiszta képet a valódi színeket. Középpontjában csak lehetővé teszi, viszont a kerék gyorsan koncentrálni a képet mindkét szemlencsét egyszerre. Távcső szállítjuk lencsesapkával, szállítás és tárolás esetén, szíj és tisztító kendő - ez minden, amit tennie kell, hogy ez a távcső is elvisz egy utazás.
Műszaki adatok:
típus:
Tető típusú távcsövek
nagyítás:
10x
Befejező optika:
Dielektromos több tükröződésgátló bevonata minden optikai felületek
Anyaga Optika:
Üveg BAK-4
Az átmérője az objektív lencse:
42 mm-es
Látómező:
6,5 °
Látómező:
114 m / 1000 m
Kilépési pupilla:
4,2 mm-es
Betekintési:
15 mm-es
Legkisebb fókusztávolság:
1,2 m
Dioptria beállítás:
+4 / -4
Pupillatávolság (IPD)
59-76 mm
Relatív fényerő:
17.6
Threshold felbontás:
6,7 "

súly:

0,8 kg

Kód:  LEV007e
Kiterjesztett garancia: +75 hónap
Termékszám:  49137
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05