Oldal frissítése

Lenovo Yoga 720-15

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Lenovo Yoga 720-15

A tablet PC praktikus megoldás, ha éppen egyetlen számítógépet akarsz a suliba és játékokra. Ezen eszközök paraméterei sokban különböznek, ennek okán minden modell valami másra jó. Ez a tablet és laptop keverék különleges forgócsuklóval rendelkezik, aminek köszönhetően becsukható mint egy könyv. Így használható klasszikus notebookként és tabletként is. A(z) Lenovo Yoga 720-15 egyszerűen összecsukható úgy is, hogy magában megálljon.

Hogy mit kínál a(z) Lenovo Yoga 720-15 érintőképernyős laptop kijelzője?

Kijelzőjének mérete 15,6 ". A 16"-tól kisebb átmérőjű monitor a leggyakoribb méret. Ez az eszköz ráadásul érintőképernyős, így használható egér nélkül is.

A(z) Lenovo Yoga 720-15 érintőképernyős laptop chipkészlete és teljesítménye

A processzor minden kiemelkedő laptop fontos része. Sokkal fontosabb a processzor modelltípusa, mint kizárólag az ereje, amit a processzor magjainak száma és frekvenciája ad meg. Az Intel eredeti és ésszerű tipológiát talált ki. A CPU-kat a gyengébbektől az erősebbekig jelöli: Core i3-tól egészen i9-ig. A Pentium egy erőtlenebb sorozat, a Celeron pedig még ennél is gyengébb. Az Intel Atom egy különálló sorozat, amelyet táblagépekhez terveztek. Kicsit eltérő hierarchiát használ az AMD. A Ryzen 9, 7, 5 és 3 processzorok a legerősebbek, amelyek le fogják váltani a korábbi sorozat - A12, A10, A8, A4 csipjeit. Az AMD E sorozata pedig a mobil eszközökbe kerül. A magasabb szám erősebb teljesítményt jelent. A Thermal Design Power (TDP) a processzor fogyasztása, amelyet a legnagyobb kihasználtság mellett képes leadni. A szám egy plusz információ a processzor hatékonyságának feltérképezéséhez. A notebookok jelentős része 25 W fogyasztási érték alatt mozog, nagyobb értékeket gyakran csak a gamer notebookoknál fedezhetünk fel.

A grafikus kártyák hierarchiája is hasonló. A dedikált grafikus kártyák általában fürgébbek, mint a processzorba építettek. Az újabb csipek nagyobb teljesítményt nyújtanak, mint a korábbi típusok. A memória kapacitása a grafikus kártya teljesítményének fontos indikátora. Az általános használathoz elegendő kb. 2 GB memória. Ha esetenként intenzívebben játszol RPG játékokat, akkor nem fog kárba veszni a 4 GB. Komoly gépigényű játékokhoz 6 GB, vagy annál is nagyobb méretű RAM ésszerű.

A(z) Lenovo Yoga 720-15 hibrid notebook merevlemez és memória kapacitása

A memória (RAM) nagyságát a használat célja kellene, hogy meghatározza. A legolcsóbb hibrid notebookok 2 GB memóriával vannak ellátva. 4 GB RAM az elérhető árú hordozható számítógépek ismertetőjegye, de ha nem csak alapvető programokhoz szeretnéd használni akkor olyan tablet PC-t keress, amely kapacitása legalább 8 GB RAM. Dokumentumaidat SSD, SSHD, HDD vagy HDD + SSD meghajtón raktározhatod. Az SSD rövidítés megfelelője Solid State Drive - tehát, flash memórián alapuló meghajtó. Sokkal gyorsabb és energiatakarékosabb, mint a normál lemezek. A HDD jelenti a klasszikus meghajtót forgó mágnesezhető lemezekkel. Az SSHD az említett típusok keveréke csak az SSD komponens a HDD modulhoz mérten kisebb méretű. HDD + SSD meghajtó kizárólag olyan hordozható számítógépeknél figyelhető meg, amelyek két HDD csatlakozóval vannak ellátva. A mester SSD a szekunder pedig az egyszerű HDD. A csomagolás tartalma: Háttérvilágítású billentyűzet, Operációs rendszer, Érintőképernyő, Ujjlenyomat-leolvasó és Windows INK.

Kód:  NT302i4NAD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10