Oldal frissítése

Lenovo Yoga 720-13IKB Platinum

A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Lenovo Yoga 720-13IKB Platinum

Az érintőképernyős notebook hasznos eszköz, ha egyetlen PC-t akarsz utazásra és játszásra. Az érintőképernyős laptopok tulajdonságai nagyban eltérnek, ennek okán egyetlen modell sem univerzális. Ez a különleges laptop olyan forgócsuklóval bír, amely óriási mozgásteret biztosít a kijelzőnek. Tehát használható laptopként de tablet módban is. A(z) Lenovo Yoga 720-13IKB Platinum könnyűszerrel összehajtható úgy is, hogy a billentyűzet állványként funkcionáljon.

Milyen tulajdonságokkal bír a(z) Lenovo Yoga 720-13IKB Platinum érintőképernyős laptop monitorja?

Képernyőjének átmérője 13,3 ". A 14" alatti képátlójú képernyő elsődlegesen a könnyen hordozható modellekre jellemző. Ez a darab ráadásul érintőképernyős, így még egeret sem kell venned.

A(z) Lenovo Yoga 720-13IKB Platinum hibrid laptop processzora és teljesítménye

A processzor minden komoly hordozható számítógép sarokköve. Sokkal kardinálisabb a processzor konkrét típusa, mint az ereje, amit magjainak száma és frekvenciája jelez. Az Intel eredeti és átlátható besorolást hozott össze. A CPU-kat a lassabbaktól a gyorsabbakig jelöli meg: Core i3-tól egészen i9-ig. A Pentium egy gyengébb sorozat, a Celeron pedig még alacsonyabb teljesítménnyel bír. Az Intel Atom egy teljesen különálló modell, amelyet főleg tabletekhez terveztek. Kicsit módosított besorolást kínál az AMD. A Ryzen 9, 7, 5 és 3 csipek állnak a legfelső szinten, amelyek fokozatosan lecserélik az előző sorozat - A12, A10, A8, A4 processzorait. Az AMD E sorozata takarja az energiatakarékos chipeket. A magasabb szám komolyabb teljesítményt fejez ki. Az ún. TDP (Thermal Design Power) a processzor fogyasztása, amelyet a legnagyobb teljesítmény mellett nyújt. Ez az érték egy mutató a processzor hatékonyságának kiderítéséhez. A laptopok jelentős része 25 W fogyasztási érték alatt marad, magasabb TDP-t elsősorban a kimagasló teljesítményű számítógépeknél láthatunk.

A GPU-k rangsorolása ehhez hasonló. A dedikált grafikus kártyák javarészt gyorsabbak, mint a processzorba építettek. A drágább chipek nagyobb teljesítménnyel bírnak, mint a régebbi típusok. A RAM mérete a kártya teljesítményének kardinális kritériuma. Az irodai programok futtatásához elegendő kb. 2 GB memória. Ha néhanapján intenzívebben játszol, akkor nem fog kárba veszni a 4 GB. Megrögzött gamerek számára 6 GB, vagy annál nagyobb memóriakapacitás ésszerű.

A(z) Lenovo Yoga 720-13IKB Platinum tablet PC meghajtó és memória kapacitása

A RAM-ok kapacitását a tervezett felhasználás alapján válaszd meg. Az alap tablet PC-k 2 GB RAM-mal rendelkeznek. 4 GB RAM a közepes számítógépek ismérve, de ha nem csak alapvető programokhoz szeretnéd használni akkor olyan hibrid notebookot vegyél, amelyben van legalább 8 GB RAM. Programjaidat SSD, SSHD, HDD vagy HDD + SSD meghajtón raktározhatod. Az SSD rövidítés jelentése Solid State Drive - érthetőbben, flash memórián alapuló meghajtó. Érezhetően gyorsabb és ellenállóbb, mint a tipikus lemezek. A HDD jelenti a normál winchestert forgó mágneslemezekkel. Az SSHD a fent leírt típusok kombinációja egy házban annyi különbséggel, hogy az SSD komponens a HDD modulhoz viszonyítva jóval kisebb. HDD + SSD meghajtó főleg olyan hordozható számítógépeknél használható, amelyek két HDD interfésszel rendelkeznek. Az első SSD a második pedig a hagyományos HDD. A tablet PC kiegészítői: Érintőképernyő, Operációs rendszer, Ujjlenyomat-leolvasó és Háttérvilágítású billentyűzet.

Paraméterek

Kijelző

Kijelző mérete 13,3 "
Kijelző típusa Fényes
Oldalarány 16:9
Panel IPS
Maximális felbontás 1920 × 1080 px

Processzor

Processzor típusa Intel Core i7
Processzor modell szám Intel Core i7 7700HQ Kaby Lake
Processzormagok száma 4 ×
Processzor frekvencia 1,8 GHz (1 800 MHz)
Core boost frekvencia 4 GHz (4 000 MHz)
Cache Processzor 6 MB
Processzor funkciók Automatikus túlpörgetés, HyperThreading, Alacsony energiafelhasználás, Virtualizáció támogatása

Rendszermemória

Memória típusa DDR4
Memória frekvencia 2 133 MHz (2,13 GHz)

Videókártya

Grafikus kártya típusa Integrált

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája Intel
Videókártya modell HD Graphics 620

Merevlemez

Kapacita úložiště (celková) 256 GB

Felszerelés

Felszereltség Világító billentyűzet, Érintőképernyő, Ujjlenyomat-olvasó, Operációs rendszerrel
Webkamera 720 p

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás 48 Wh
Cellák száma

Kialakítás

Ház anyaga Fém (unibody)
Üzemmód Átalakítható

Tömeg

Tömeg 1,3 kg

Interfész

USB-C 2 ×
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 1 ×
Bluetooth Bluetooth v4.0
WiFi WiFi 802.11ac
Optikai meghajtó Optikai meghajtó nélkül

Méretek

Szélesség 310 mm
Maximális magasság 14,3 mm
Mélység 213 mm

Billentyűzet kiosztás

Billentyűzet kiosztás Magyar

Termékszéria

Notebook sorozata Lenovo Yoga
Kód:  NT302i3x5o
Termékszám:  80X600GDHV
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20