Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Lenovo Yoga 530-14IKB Fekete

4,0 1 értékelés
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Magyar nyelvű operációs rendszerű termék (Windows)
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Lenovo Yoga 530-14IKB Fekete

A tablet PC praktikus eszköz, amennyiben egy számítógépet keresel a suliba vagy játszásra. A tablet PC-k tulajdonságai nagyban eltérnek, ezért egyetlen modell sem tud minden feladatot ellátni. Az érintőképernyős notebook különleges forgócsuklóval rendelkezik, amely óriási mozgásteret biztosít a kijelzőnek. Ezért használható klasszikus számítógépként és tablet módban is. A(z) Lenovo Yoga 530-14IKB Fekete pofon egyszerűen forgatható úgy is, hogy megtartsa saját súlyát.

Milyen paraméterekkel rendelkezik a(z) Lenovo Yoga 530-14IKB Fekete érintőképernyős laptop kijelzője?

A tablet PC képernyőjének képátlója 14 ". A 16" alatti képátlójú monitor a leggyakoribb méret. Ez a kijelző ráadásul érintőképernyős, így még egeret sem kell venned.

A(z) Lenovo Yoga 530-14IKB Fekete tablet PC processzora és teljesítménye

A processzor minden jelentős notebook alapköve. Sokkal fontosabb a processzor konkrét sorozata, mint a puszta ereje, amit a processzor magjainak száma és órajele mutat. Az Intel egyszerű és érthető rangsort talált ki. A CPU-kat a kisebb teljesítményűtől a nagyobb teljesítményűig rangsorolja: Core i3-tól egészen i9-ig. A Pentium egy gyengébb sorozat, a Celeron pedig még kisebb teljesítménnyel bír. Az Intel Atom egy teljesen különálló sorozat, amelyet főleg táblagépekhez fejlesztettek ki. Kicsit eltérő besorolást ajánl az AMD. A Ryzen 9, 7, 5 és 3 CPU-k a legerősebbek, amelyek lecserélték az előző sorozat - A12, A10, A8, A4 csipjeit. Az AMD E sorozata pedig kifejezetten mobil eszközökbe kerül. A nagyobb szám nagyobb kapacitást jelent. A Thermal Design Power (TDP) a processzor fogyasztása, amelyet maximális kihasználtság mellett mértek. A szám egy plusz információ a processzor energiafogyasztásának kiderítéséhez. A hordozható számítógépek nagyobbik része 25 W érték körül mozog, nagyobb értékeket legfőképp a rendkívüli teljesítményű laptopoknál láthatunk.

A grafikus kártyák (GPU) rangsorolása hasonló alapelvekre épül. Az önmagukban álló grafikus kártyák jellemzően gyorsabbak, mint a beépítettek. Az újabb generációs CPU-k nagyobb teljesítménnyel bírnak, mint a régebbiek. A memória kapacitása a kártya teljesítményének központi indikátora. Az irodai programok használatához elégséges 2 GB RAM . Ha alkalmanként hevesebben gépezel, akkor jól jön majd a 4 GB. Gamerek számára 6 GB, vagy annál nagyobb grafikus memória ésszerű.

A(z) Lenovo Yoga 530-14IKB Fekete notebook/tablet HDD és RAM kapacitása


A memória (RAM) kapacitását a használat célja kellene, hogy meghatározza. Az alap notebookok/tabletek 2 GB RAM-mal rendelkeznek. 4 GB RAM a nem túl drága gépek sajátossága, de ha kicsit előre tervezel akkor azokat a tablet PC-ket nézegesd, amelyek kapacitása legalább 8 GB RAM. Adataidat SSD, SSHD, HDD vagy HDD + SSD winchesteren archiválhatod. Az SSD rövidítés jelentése Solid State Drive - tehát, mozgó alkatrészek nélküli meghajtó. Érezhetően gyorsabb és tartósabb, mint a hagyományos merevlemezek. A HDD jelenti a tipikus meghajtót forgó mágnesezhető lemezekkel. Az SSHD a leírt típusok kombinációja viszont az SSD tagja a HDD blokkhoz mérten elenyésző méretű. HDD + SSD meghajtó elsősorban olyan laptopoknál fordul elő, amelyek két merevlemez foglalattal rendelkeznek. A master SSD a másodlagos pedig a hagyományos HDD. A tablet PC csomagolásának tartalma: Ujjlenyomat-leolvasó, Érintőképernyő, Memóriakártya olvasó és Operációs rendszer.

Paraméterek

Kijelző

Kijelző mérete 14 "
Maximális felbontás 1920 × 1080 px
Panel IPS
Kijelző típusa Matt
Oldalarány 16:9

Processzor

Processzor típusa Intel Core i3
Processzor modell szám Intel Core i3 7130U Kaby Lake
Processzormagok száma 2 ×
Processzor frekvencia 2,7 GHz (2 700 MHz)
Cache Processzor 3 MB
Processzor funkciók Alacsony energiafelhasználás

Rendszermemória

Memória típusa DDR4
Memória frekvencia 2 400 MHz (2,4 GHz)

Videókártya

Grafikus kártya típusa Integrált

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája Intel
Videókártya modell HD Graphics 620

Operációs rendszer

Operációs rendszer Windows 10 Home

Merevlemez

Tárhelykapacitás 128 GB
Meghajtó interfészek PCIe
SSD kapacitás 128 GB (0,13 TB)

Felszerelés

Felszereltség Érintőképernyő, Ujjlenyomat-olvasó, Kártyaolvasó, Operációs rendszerrel
Webkamera 720 px

Akkumulátor

Akkumulátor üzemidő 10 óra

Kialakítás

Üzemmód Átalakítható

Tömeg

Tömeg 1,6 kg

Interfész

Audio Combo Audio Jack
USB-C 1 ×
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 2 ×
Bluetooth Bluetooth v4.1
WiFi WiFi 802.11ac
Optikai meghajtó Optikai meghajtó nélkül

Méretek

Szélesség 328 mm
Maximális magasság 17,6 mm
Mélység 226 mm

Billentyűzet kiosztás

Billentyűzet kiosztás Magyar
Kód:  NT301x2x4h
Termékszám:  81EK00PPHV
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10