Oldal frissítése

Lenovo Yoga 530-14ARR Fekete

A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Lenovo Yoga 530-14ARR Fekete

Ez a különleges laptop praktikus eszköz, ha csak egyetlen gépet szeretnél utazásra vagy játszásra. A tabletek tulajdonságai eltérnek, ennél fogva egyetlen modell sem jó mindenre. Ez a tablet és laptop keverék egy különleges forgócsuklóval rendelkezik, amely nagy mozgásteret biztosít a kijelzőnek. Így használható klasszikus számítógépként és tablet módban is. A(z) Lenovo Jóga 530-14ARR Fekete ügyesen elforgatható úgy is, hogy a billentyűzet állványként funkcionáljon.

Hogy milyen tulajdonságokkal bír a(z) Lenovo Jóga 530-14ARR Fekete tablet PC monitorja?

Kijelzőjének átmérője 14 ". A 14 és 16" méretű kijelző egy univerzális méret. Ez a darab ráadásul érintőképernyős, így még egeret sem kell venned.

A(z) Lenovo Jóga 530-14ARR Fekete érintőképernyős laptop chipkészlete és teljesítménye

A processzor minden jelentős laptop lényeges része. Sokkal fontosabb a processzor konkrét modellje, mint a puszta ereje, amit a CPU magok száma és frekvenciája ad meg. Az Intel nagyszerű és ésszerű tipológiát talált ki. Chipjeit a gyengébbektől az erősebbekig számmal jelöli: Core i3-tól egészen i9-ig. A Pentium egy gyengébb modell, a Celeron pedig még alacsonyabb teljesítménnyel bír. Az Intel Atom egy kicsit más sorozat, amelyet leginkább táblagépekhez kínálnak. Kicsit módosított hierarchiát használ az AMD. A Ryzen 9, 7, 5 és 3 processzorok a legerősebbek, amelyek felváltották a korábbi sorozat - A12, A10, A8, A4 processzorait. Az AMD E sorozata takarja az energiatakarékos processzorokat. A magasabb szám erősebb teljesítményt fejez ki. Az ún. Thermal Design Power (TDP) a processzor fogyasztása, amelyet a legnagyobb teljesítmény mellett produkál. Ez a szám egy kis segítség a processzor energiafogyasztásának megbecsléséhez. A laptopok jelentős része 25 W érték alatt marad, nagyobb TDP-t főleg a kimagasló teljesítményű laptopoknál találhatunk.

A grafikus kártyák (GPU) felosztása hasonló alapelvekre épül. A dedikált grafikus kártyák általában gyorsabbak, mint a beépítettek. Az újabb CPU-k gyorsabbak, mint a korábbi típusok. A RAM kapacitása a kártya teljesítményének jelentős jellemzője. Az irodai programok futtatásához bőven elég 2 GB memória. Ha alkalmanként intenzívebben játszol FPS játékokat, akkor nem lesz fölösleges a 4 GB. Nagy gépigényű játékokhoz 6 GB, vagy annál nagyobb grafikus memória ésszerű.

A(z) Lenovo Jóga 530-14ARR Fekete hibrid laptop memória és merevlemez kapacitása

A RAM-ok nagyságát a várt felhasználás alapján válaszd ki. A legolcsóbb tablet PC-k 2 GB rendszermemóriával rendelkeznek. 4 GB RAM a közepes hordozható számítógépek ismertetőjegye, de ha nem csak munkára szeretnéd használni akkor olyan hibrid notebookot vegyél, amelyben van legalább 8 GB RAM. Programjaidat SSD, SSHD, HDD vagy HDD + SSD diszken archiválhatod. Az SSD rövidítés angol megfelelője Solid State Drive - magyarul, flash memórián alapuló merevlemez. Lényegesen gyorsabb és tartósabb, mint a normál lemezek. A HDD jelenti az egyszerű meghajtót forgó mágnesezhető lemezekkel. Az SSHD az említett típusok kombinációja egy házban csak annyi különbséggel, hogy az SSD komponens a HDD modulhoz mérten jóval kisebb. HDD + SSD meghajtó leggyakrabban olyan számítógépeknél látható, amelyek két HDD csatlakozóval vannak ellátva. Az első SSD a szolga pedig az egyszerű HDD. A csomagolás tartalma: Háttérvilágítású billentyűzet, Ujjlenyomat-leolvasó, Érintőképernyő, Memóriakártya olvasó, Windows INK és Operációs rendszer.

Paraméterek

Kijelző

Kijelző mérete 14 "
Kijelző típusa Tükröződésmentes
Oldalarány 16:9
Panel IPS
Maximális felbontás 1920 × 1080 px

Processzor

Processzor típusa AMD Ryzen 3
Processzor modell szám AMD Ryzen 3 2200U
Processzormagok száma 2 ×
Processzor frekvencia 2,5 GHz (2 500 MHz)
Core boost frekvencia 3,4 GHz (3 400 MHz)
Cache Processzor 4 MB

Rendszermemória

Memória típusa DDR4
Memória frekvencia 2 133 MHz (2,13 GHz)

Videókártya

Grafikus kártya típusa Integrált

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája AMD Radeon
Videókártya modell Vega 3

Operációs rendszer

Operációs rendszer Windows 10 Home

Merevlemez

Tárolókapacitás (HDD + SSD) 128 GB
Meghajtó interfészek M.2

Felszerelés

Felszereltség Világító billentyűzet, Érintőképernyő, Ujjlenyomat-olvasó, Kártyaolvasó, Operációs rendszerrel, Windows INK
Webkamera 720 px

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás 52 Wh
Akkumulátor üzemidő 10 óra

Kialakítás

Ház anyaga Fém + műanyag
Üzemmód Átalakítható

Tömeg

Tömeg 1,6 kg

Interfész

Audio Combo Audio Jack
USB-C 1 ×
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 2 ×
Bluetooth Bluetooth v4.0
WiFi WiFi 802.11ac
Optikai meghajtó Optikai meghajtó nélkül

Méretek

Szélesség 328 mm
Maximális magasság 17,6 mm
Mélység 229 mm

Billentyűzet kiosztás

Billentyűzet kiosztás Magyar

Termékszéria

Notebook sorozata Lenovo Yoga
Kód:  NT301x2x5m
Termékszám:  81H90015HV
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20