Oldal frissítése

Lenovo Y Gaming Stereo Sound Headset fekete

4,0 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Lenovo Y Gaming Stereo Sound Headset fekete

Mindenkinek szüksége van jó emberekre, és minőségi berendezésre az életében. Ez a Lenovo fejhallgató maximális kényelmet nyújt a számítógépes játékok szerelmeseinek, akik szintről szintre lépkedve hódítják meg a vizuális birodalmakat. Ez a cél: hogy egyedül a játékra koncentrálhass. Hála a memóriahabnak, rugalmas fejpántnak és rugalmas keretnek, még több órányi játék után is kényelmesnek fogod találni a fejhallgatót. A hab a tortán pedig a zajszűrős mikrofon, hogy a csapattársaid tisztán hallhassák mondandódat.

Legfontosabb jellemzők

  • Modern design és szép színkombináció
  • Térhatású hangzás a Dolby 7.1-el
  • Módosítsa a fejhallgató beállításait, közvetlenül az Ön igényeire szabva
  • Élvezze a kényelmes memória hab fülpárnát
  • Nagyon erős, 50 mm-es neodímium mágnesek
  • Széles alkalmazási szoftver a hang tuning érdekében

Figyelemre méltó zenei élmény

Ezek a készülékek azért készültek, hogy egyedivé tegyék a játékélményeidet. Kompromisszumok nélküli minőséget biztosítanak a térhatású hang Dolby 7.1 technológiával, minőségi anyagból készültek, rugalmas keret veszi körbe őket, amelyet csak a Te igényeid miatt alkottak meg a gyártók.

Kód:  NT487a3c2
Termékszám:  GXD0L03746
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10