Oldal frissítése

Lenovo Wireless Mouse N60 szürke

4,9 9 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Lenovo Wireless Mouse N60 szürke

A Lenovo Wireless Mouse N60 egy elsimert gyártó optikai egere. Az elegáns és klasszikus szürke színe számítógéped, vagy laptopod különleges kiegészítőjévé teszi ezt a darabot. Az egyedülálló kivitelezésnek és a kiváló minőségű anyagoknak köszönhetően növelheted a teljesítményed és javíthatod felhasználói élményed hosszabb használat esetén is. 
Az optikai érzékelő biztosítja az abszolút pontosságot, amely 1000 dpi felbontásig állítható. Továbbá, a görgetőgomb segítségével hosszú dokumentumokat is könnyedén átfuthatsz. Szimmetrikus formájának köszönhetően balkezeseknek is ideális, és 26mm-es magassága miatt laptop táskában is kényelmesen hordható. A vezeték nélküli kapcsolatot a számítógéppel a miniatűr USB vevőegység teszi lehetővé.

Kód:  NT486r5e
Termékszám:  888013400
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05