Oldal frissítése

Lenovo Toploader T210 15.6", kék

4,8 318 értékelés
6 090 Ft

Lenovo Toploader T210 15.6", kék

Stílusos és tartós laptoptáska

Vidd magaddal a laptopodat bárhová a Lenovo Toploader T210 segítségével. Egy belső zsebet kínál külön rekesszel a laptop számára, amellyel megvédi a karcolásoktól. Ezen kívül rendelkezik egy további zsebbel az elején, egy füllel, illetve egy levehető pánttal a könnyű hordozáshoz. Ráadásul vízlepergető anyagból készült, így nem kell aggódnod, ha esőben kell menned valahová.

Tab M8 4.

Nagy zsebek

A Lenovo Toploader T210 két zsebbel rendelkezik - egy kisebb elülső zsebbel és egy nagy fő zsebbel, amely minden szükséges dolgot elrejt. Ebben a zsebben található egy külön rekesz a laptopnak, amely véd a sérülésektől. A táskában legfeljebb 362 x 22 x 250 mm-es (15,6" és a legtöbb 16"-es modell) laptop fér el.

Lenovo IdeaPad 5 14IIL05

Stílusos design

Ezt a táskát a legapróbb részletekig kidolgozták. A jól áttekinthető kialakítás funkcionális jellemzőkkel párosul, mint például a fül a könnyű hordozáshoz, valamint a levehető pánt. Hosszú élettartamú cipzárakkal rendelkezik, és többféle színben kapható, hogy mindenki megtalálja az ízlésének megfelelőt.

Tab M8 4.

Vízlepergető anyag

A Lenovo Toploader T210 vízlepergető anyagból készült, így bármilyen időjárási körülmények között kiválóan használható. Emellett rendelkezik egy oldalsó funkcionális pánttal, amely nem akármilyen pánt - a táska a bőrönd fogantyújára szerelhető a könnyű utazás érdekében.

Lenovo IdeaPad 5 14IIL05

Miért vásárolj a Lenovo Toploader T210-et?


Maximális védelem

A kifejezetten a laptop számára kialakított, külön rekesszel ellátott belső zseb megvédi a készüléket a karcolásoktól és ütődésektől. Legfeljebb 362 x 22 x 250 mm-es (15,6" és a legtöbb 16"-os modell) laptop számára alkalmas.

Nagy tárolóhely

Két zseb - egy kisebb elülső zseb és egy tágas, nagyobb rekesz található rajta, amelyben bőven elfér minden, amit magaddal kell vinned.

Design

A táska letisztult designnal rendelkezik, többféle színben kapható, és olyan remek jellemzőkkel rendelkezik, mint a könnyű hordozás érdekében a heveder és a levehető, állítható pánt.

Víztaszító anyag

A táska vízálló anyagból készült. Ez azt jelenti, hogy nem kell aggódnod, ha rossz időjárás esetén is el kell menned otthonról, és magaddal kell vinned a laptopodat.

Útközben is praktikusan

A táska funkcionális oldalsó pánttal rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a bőrönd fogantyújához rögzítsd.


Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt
Rendeltetés Uniszex

Notebooktartó zseb

Laptop maximális átlója 15,6 "

Design

Szín Kék
Motívum Motívum nélkül

Anyag

Anyag Poliészter

Felszerelés

Záródás Cipzár
Zsebek Külső, Belső

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fül, Vállpánt, Bélelt, Vízálló anyag, Hátsó táskapánt

Külső méretek

Mélység 5,5 cm
Szélesség 39 cm
Magasság 27,5 cm

Belső méretek

Mélység 2,2 cm
Szélesség 36,2 cm
Magasság 25 cm

Tömeg

Tömeg 0,45 kg

Max. méret

Laptop képátló 15,6 "
Kód:  NT496c5o8oi
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  GX40Q17230
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15