Oldal frissítése

Lenovo ThinkPad X250

Kiegészítők a termékhez

Lenovo ThinkPad X250

A Lenovo egy másik ThinkPad notebook sorozatot tervezett és gyártott, különösen a vállalati szektor számára. Amire biztosan értékelni fogják a rendkívül hosszú akkumulátor-élettartamot, amelyet közvetlenül a helyszínen cserélhetnek anélkül, hogy befejeznék a munkát.

Fő előnyei

  • Nagyon vékony kialakítású, katonai ellenállás
Másolja a blokkotTulajdonságok szerkesztéseeltávolít

Jó hírnevű ellenállás

A ThinkPad noteszgépek megfelelnek az amerikai katonai teszteknek a tartósság, a hosszú élettartam és a teljesítmény terén, beleértve a magas nyomást, páratartalmat, rezgéseket, magas hőmérsékleteket, hõmérsékleti sokkot, alacsony nyomást, alacsony hõmérsékletet vagy porlást. Az ergonómikus billentyűk kellemes tapintási választ adnak, és hosszú ujjlenyomat után sem fogják meg az ujjaikat.

Kód:  NT072v4hNAD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20