Oldal frissítése

Lenovo ThinkPad USB 3.0 Secure Hard Drive 500 GB

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Lenovo ThinkPad USB 3.0 Secure Hard Drive 500 GB

A Lenovo ThinkPad külső merevlemez a Secure Hard Drive családot bővíti. Ezen lemezek a felhasználók által elvárt legmagasabb adatvédelmi követelményeknek tesznek eleget, melyek révén akár úton is adatait biztonságban tudhatja. A beépített fém gombokkal rendelkező numerikus billentyűzet két PIN kód megadását teszi lehetővé. A PIN kódok 8 - 16 karaktert tartalmazhatnak. Míg az első PIN kód felhasználói, addig a második PIN kód adminisztrátori hozzáférést nyújt. Az adatok titkosítására az AES titkosító algoritmus szolgál 256 bites kulccsal. Előnye, hogy a titkosítás nem jár negatív hatással az adatátvitelre - sem az olvasás, sem az írás sebességére.
A szóban forgó lemez 500GB tárhellyel és 5400 percenkénti fordulattal rendelkezik. Az eszköz kiváló sebességéről az USB 3.0 konnektor gondoskodik, de gond nélkül csatlakoztatható USB 2.0-el is. Bizonyára örömmel szolgál a beépített USB konnektor, amely a vezetékkel együtt a lemez oldalán elhelyezkedő nyílásban lelt otthonra. A csomag része a tápellátást biztosító USB Y kábel. A valóban gyors csatlakoztatást annak köszönhetjük, hogy a Windows operációs rendszer (XP és újabb) nem igényli további illesztőprogramok telepítését. Az eszköz aktuális állapotáról a több színű LED jelzőfény informál.
A Tapintásra kellemes minőségű, stílusos fekete ház megbízható védelmet nyújt adatai számára. A lemez számos védelmi funkcióval fel lett szerelve, amelyek védelmet nyújtanak rázkódás okozta sérülés ellen továbbá a csúszásgátló alátét jelentős mértékben csökkentik a nemkívánatos rezgést.

Paraméterek

Típus és kapacitás

Kapacita úložiště (celková) 500 GB (0,5 TB)
Tárhely típusa HDD
Formátum 2.5"
Lemez tárolókapacitása 500 GB (0,49 TB)

Szín

Szín Fekete

Hasznosítás

Rendeltetés Külső
Kód:  NT446g5
Termékszám:  0A65619
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05