Oldal frissítése

Lenovo ThinkPad USB 3.0 Secure Hard Drive 1 TB

4,5 2 értékelés
117 190 Ft

Lenovo ThinkPad USB 3.0 Secure Hard Drive 1 TB

A Lenovo ThinkPad külső merevlemez a Secure Hard Drive családot bővíti. Ezen lemezek a felhasználók által elvárt legmagasabb adatvédelmi követelményeknek tesznek eleget, melyek révén akár úton is adatait biztonságban tudhatja. A beépített fém gombokkal rendelkező numerikus billentyűzet két PIN kód megadását teszi lehetővé. A PIN kódok 8 - 16 karaktert tartalmazhatnak. Míg az első PIN kód felhasználói, addig a második PIN kód adminisztrátori hozzáférést nyújt. Az adatok titkosítására az AES (Advanced Encryption Standard) titkosító algoritmus szolgál 256 bites kulccsal. Előnye, hogy a titkosítás nem jár negatív hatással az adatátvitelre - sem az olvasás, sem az írás sebességére.
A szóban forgó lemez 1 TB tárhellyel és 5400 percenkénti fordulattal rendelkezik. Az eszköz kiváló sebességéről az USB 3.0 konnektor gondoskodik, de gond nélkül csatlakoztatható USB 2.0-el is. Bizonyára örömmel szolgál a beépített USB konnektor, amely a vezetékkel együtt a lemez oldalán elhelyezkedő nyílásban lelt otthonra. A csomag része a tápellátást biztosító USB Y kábel. A valóban gyors csatlakoztatást annak köszönhetjük, hogy a Windows operációs rendszer (XP és újabb) nem igényli további illesztőprogramok telepítését. Az eszköz aktuális állapotáról a több színű LED jelzőfény informál.
A Tapintásra kellemes minőségű, stílusos fekete ház megbízható védelmet nyújt adatai számára. A lemez számos védelmi funkcióval fel lett szerelve, amelyek védelmet nyújtanak rázkódás okozta sérülés ellen továbbá a csúszásgátló alátét jelentős mértékben csökkentik a nemkívánatos rezgést.

Paraméterek

Típus és kapacitás

Kapacita úložiště (celková) 1 000 GB (1 TB)
Tárhely típusa HDD
Formátum 2.5"
Lemez tárolókapacitása 1 024 GB (1 TB)

Méret

Szélesség 122,03 mm (12,2 cm)
Magasság 19,25 mm (1,93 cm)

Tömeg

Tömeg 200 g (0,2 kg)

Szín

Szín Fekete

Tulajdonságok

Interfész USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)

Hasznosítás

Rendeltetés Külső
Kód:  NT446g7
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  0A65621
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15