Oldal frissítése

Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 Workstation Dock

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 Workstation Dock

A(z) dokkoló állomás a hordozható számítógépek praktikus kiegészítője. Mindenekelőtt az ultravékony gépek tulajdonosainak tervezték, hiszen egy csomó kiegészítő konnektort és portot kínál. Kibővíti a hordozható számítógépek felhasználhatóságát, segít az íróasztalon rendet tartani, valamint egyszerűen és gyorsan lehet vele csatlakozni. A(z) Lenovo által készített dokkoló állomás hálózati adapterének maximális kapacitása 230 W, így a dokkolt notebook közvetlenül töltődhet. A(z) Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 Workstation Dock egy Thunderbolt porton keresztül kapcsolódik az ultrabookhoz. A dokkoló a következő kiegészítő portokkal bír: HDMI, USB-A 3.2 Gen 2 (3.1 gen. 2), RJ-45, 3,5 mm Jack, Thunderbolt és DisplayPort. A produktívabb munka érdekében lehetőségünk van szinkronban több extern monitort is csatlakoztatni. Méreteit tekintve 22 × 3 × 8 cm, súlya pedig 525 g.

A(z) Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 Workstation Dock dokkoló állomás lényegesebb jellemzői

  • A dokkoló az alábbi kiegészítő portokkal lett felszerelve: HDMI, USB-A 3.2 Gen 2 (3.1 gen. 2), RJ-45, 3,5 mm Jack, Thunderbolt és DisplayPort
  • A(z) Lenovo dokkolója egy Thunderbolt porton keresztül kapcsolódik a notebookhoz
  • Hálózati adapterének kapacitása 230 W
  • Egyszerre több kijelzőt is csatlakoztathatunk
  • Méretek: 22 × 3 × 8 cm
  • Tömege: 525 g

Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 22 cm
Magasság 3 cm
Mélység 8 cm
Tömeg 525 g
Kód:  NT438g3f6d
Termékszám:  40AN0230EU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10