Oldal frissítése

Lenovo ThinkPad T550

Kiegészítők a termékhez

Lenovo ThinkPad T550

A Lenovo új generációs ThinkPad T sorozat készül piacra. Az erőteljes test az alacsony teljesítményű processzorok legújabb generációjával, alacsony költségű grafikus kártyával, kiváló minőségű LCD kijelzővel, gyors memóriával és nem kevésbé gyors merevlemezzel rendelkezik. Az eredmény tökéletes utódja a legendás T40-nek.

A legkorszerűbb hardver

A "grafikai részleg" agya nagy teljesítményű grafikus kártya, amely képes kezelni a munkaterheket és a multimédiás alkalmazást.A laptop teljesítményét gyors memória támogatja.

Valódi profi

A csúcsminőségű kijelző biztosan segít a jó ergonómiával. Az erő nemcsak panel fogyasztás, hanem tökéletes fényerő, látószögek és mindenekelőtt nagy felbontás.A nagy fényerõ csökkenti a szemed törzset. Azonban ugyanaz a gondoskodás a tökéletes, díjnyertes, billentyűzettel tesztelt tesztből származik, amely kifolyó- és háttérvilágítással rendelkezik. 

A legújabb verziók Bluetooth és Wi-Fi technológiája a külső világhoz kapcsolódik. A civilizáción kívül a nagy kapacitású akkumulátorok is alkalmasak . 

Kód:  NT086z6dNAD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15