Oldal frissítése

Lenovo ThinkPad In-Ear

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Lenovo ThinkPad In-Ear

Eme fülön belüli fejhallgatók kényelmesek, egyszerűen használhatók, hangzásuk pedig átlagon felüli. Mindemellett versenytársaiktól könnyen megkülönböztethetőek az egyszerű, de felettéb vonzó külsőnek köszönhetően. A környezeti zajokat is kiszűri, így zavartalanul hallgathatod kedvenc számaidat. 

Legfontosabb jellemzők

  • Zajszűrő funkcióval
  • Kivételes hang teljesítmény és kényelem
  • Vezetéken lévő mikrofon, mely kicsi, könnyű, elhelyezése pedig tökéletes használatra
  • Kiegyensúlyozott hangzás a magas és középterjedelmekben
  • Rugalmas, 3,5 mm-es Y kábel mellékelve

A tökéletes társ

A felhasználók minden bizonnyal élvezni fogják a tényt, hogy a termék különböző méretű szilikon betétekkel van ellátva a különböző fülekhez, a kisebbektől a nagyokig. A jack csatlakozó 3,5 mm-es. A kábel hosszúsága 1,3 méter. A csomagban szintén érkezik egy rugalmas, 3,5 mm-es Y kábel, mely által csatlakoztathatod akár laptophoz, akár számítógéphez, amelyik külön csatlakozókat használ hanghoz és mikrofonhoz. 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  NT487a2a3
Termékszám:  4XD0J65079
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10