Oldal frissítése

Lenovo TAB P10 4 + 64GB LTE fekete

4,4 9 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Lenovo TAB P10 4 + 64GB LTE fekete

HATÉKONY TABLET, EGYEDI KIVITELEZÉSSEL

A Lenovo Tab P10 egy prémium minőségű, fém kerettel és egyedi üveg kivitelezéssel rendelkező tablet. Egy finom 10,1"-es, Full HD felbontású kijelzőt és négy Dolby Atmos technológiájú hangszórót kínál az elsőosztályú multimédiás élmény érdekében. A kis tömege és a 15 órás akkumulátor-üzemideje ideális útitárssá teszi a tabletet. A több felhasználói fiók támogatása lehetővé teszi, hogy minden otthoni felhasználó létrehozzon egy saját fiókot. Ezenkívül a gyermek üzemmód képes korlátozni a használati időt.

 
P10

Nagy kijelző

A nagy, 10,1"-es, szélesvásznú, finom Full HD felbontású kijelző kiváló, részletgazdag képet nyújt, így le sem akarod majd tenni. A fém keret és a dupla üveg fantasztikus dizájnt kölcsönöz a tabletnek. A mindössze 440 grammos tömege egyszerű szállítást és utazás közbeni használatot biztosít.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!


Támogatja a több felhasználói fiókot

A Lenovo Tab P10 tabletet az egész család használhatja. A felhasználói fiókok létrehozásának lehetőségével minden felhasználó testreszabhatja a tabletet és telepítheti rá a saját alkalmazásait. A gyermek üzemmód segítségével korlátozhatod a használati időt. Így biztos lehetsz abban, hogy a gyermeked nem használja egész nap.

P10

Nagy teljesítmény

A Lenovo Tab P10 nem fulladozik, mivel egy nagy teljesítményű, 1,8 GHz-es, nyolcmagos Qualcomm Snapdragon 450 processzorral rendelkezik. A 4 GB RAM memóriával együtt hatalmas teljesítményt nyújt a legújabb játékok játszásához és az igényes programok futtatásához. A 64 GB tárhely elegendő helyet kínál az összes fontos fájl tárolásához.

P10

Minőségi hangszórók

A négy erőteljes elülső hangszóró teljesen lenyűgöz. A Dolby Atmos technológiának hála a kedvenc filmjeid magukkal ragadnak a cselekménybe. Ezáltal úgy fogod érezni, mintha egy moziban lennél. Ha pedig elindítasz egy koncertfelvételt, akkor úgy fog tűnni, mintha a helyszínen lennél.

P10

Első a biztonság

 A Tab P10 ujjlenyomat-olvasó általi biztonságot kínál minden felhasználó számára, amely megakadályozza, hogy idegen személyek férjenek hozzá az eszközhöz. Így az adataid csakis a tieid maradnak, és még akkor is biztonságban lesznek, ha elveszíted a tabletet.

P10

Hosszú akkumulátor-üzemidő

A Lenovo Tab P10 készülékkel már nem kell üldögélned az elektromos aljzat mellet. A nagy, 7000 mAh kapacitású akkumulátor 15 órás üzemidőt kínál egyetlen feltöltéssel. Ha az akkumulátor lemerül, akkor a gyorstöltés támogatásának köszönhetően rövid idő alatt feltöltheted.



Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Kijelző

Kijelző mérete 10,1 " (25,65 cm)
Felbontás - pixel Full HD 1920 × 1200

Tárhely

RAM mérete 4 GB (4 096 MB)
Tárhely kapacitás 64 GB
Memóriakártya típusa Micro SD
Memóriakártya max. mérete 256 GB (262 144 MB)

Kommunikáció és hálózat

Vezeték nélküli technológiák WiFi, Bluetooth
Támogatott mobilhálózatok 4G/LTE, 3G
Elsődleges SIM kártya típusa Nano SIM

Csatlakozók és érzékelők

Tablet csatlakozói USB-C
Érzékelők Giroszkóp

Fényképezőgép

A fő (hátsó) kamera felbontása 8 Mpx
Az elülső (szelfi) kamera felbontása 5 Mpx

Energia­ellátás és akkumulátor

Processzor modell Qualcomm Snapdragon 450
Grafikus chip Adreno 506

Software

Operációs rendszer Google Android
Operációs rendszer verziója Android 9.0 Pie

Konstrukció és szín

Magasság 7 mm (0,7 cm)
Szélesség 242 mm (24,2 cm)
Mélység 167 mm (16,7 cm)
Tömeg 440 g (0,44 kg)
Szín Fekete

Sorozat

Tablet sorozat Lenovo Tab

Márka/modellek

Tablet márka Lenovo
Tablet modell TAB P10
Kód:  NT210h8j
Termékszám:  ZA450149CZ
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15