Oldal frissítése

Lenovo Tab M10 Plus LTE (3rd Gen) 4GB/64GB szürke

82 190 Ft

Lenovo Tab M10 Plus LTE (3rd Gen) 4GB/64GB szürke

Ez az előnyös Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen) tablet hű segítőd lesz, amely kompakt méreteinek köszönhetően a kezedben vagy akár egy kisebb táskában is hordozható. Lehetővé teszi az online események követését, videók és fényképek készítését, de kihasználhatod a lehetőséget, és sok praktikus alkalmazást vagy játékot is élvezhetsz. A tablet 10,61" méretű képernyővel rendelkezik, amelyet munkára és tanulásra is használhatsz. A játékok vagy a filmek rajongói is le lesznek nyűgözve. 8 magos Qualcomm Snapdragon SDM680 processzor biztosítja a rendszer megfelekő működését. A rendszermemória mérete 4 GB. 64GB belső memória áll készen a fotók, videók és egyéb fájlok számára. A legtöbb felhasználó számára nagyszerű választás, mivel több tucat alkalmazás elhelyezésére alkalmas. A működéshez szükséges energiát 7500 mAh. USB-C és fejhallgató kimenet (3,5 mm-es jack) csatlakozóval látták el. Ez a tablet az elsőrangú Lenovo Tab sorozathoz tartozik.

Tablet Lenovo Tab M10 Plus LTE (3rd Gen) 4GB/64GB szürke Lifestyle
Tablet Lenovo Tab M10 Plus LTE (3rd Gen) 4GB/64GB szürke Hátoldal

Lenovo Tab M10 Plus LTE (3rd Gen) 4GB/64GB szürke tablet - legfontosabb jellemzők

  • Élvezd az audiovizuális tartalmakat eme Lenovo tableten!
  • 8magos processzor irányítja az összes művelet és funkció megfelelő működését
  • A RAM kapacitása 4 GB
  • 10,61" kijelzővel rendelkezik
  • USB-C és fejhallgató kimenet (3,5 mm-es jack) csatlakozóval látták el
  • A praktikus Lenovo Tab sorozatú
  • A fő (hátsó) kamera felbontása 8 Mpx
  • A tablet működéséhez egy akkumulátor biztosítja az energiát, amelynek kapacitása 7500 mAh
  • Több mint hét órán keresztül üzemképes egy töltéssel
  • Grafikai munkához, játékhoz vagy grafikaigényes alkalmazások használatához a tablet integrált Qualcomm Adreno 610 grafikus chipet tartalmaz
  • A belső tárhely max. 1000 GB méretű Micro SDXC típusú memóriakártyával bővíthető
  • WiFi, Bluetooth, GPS és A-GPS vezeték nélküli technológia biztosítja a kapcsolatot a külvilággal
  • 4G/LTE és 3G mobilhálózat teszi lehetővé, hogy gyorsan hozzáférj az internethez, e-maileket küldj és fogadj, multimédiás tartalmakat, alkalmazásokat tölts le, stb.
  • A tablet OTG-kompatibilis

Az akkumulátor teljesítménye nem okoz csalódást

Ezen Lenovo tablet 7500 mAh kapacitású akkumulátorral működik., amely több, mint hét órán át bírja a használatot. Grafikus munkához, játékhoz vagy hardverigényes alkalmazások használatához a tablet Qualcomm Adreno 610 grafikus chippel rendelkezik, amely elegendő teljesítményt nyújt a szükséges multimédiás tartalom kezeléséhez.

Tablet Lenovo Tab M10 Plus LTE (3rd Gen) 4GB/64GB szürke ...
Tablet Lenovo Tab M10 Plus LTE (3rd Gen) 4GB/64GB szürke Oldalnézet

A hasznos Lenovo tablet elegendő memóriával rendelkezik

Ezen Lenovo tablet funkcióinak és műveleteinek zavartalan működését Android 12 verziójú Google Android operációs rendszer biztosítja. Az Android híres a nyitottságáról és az elérhető programok és alkalmazások széles skálájáról. A tablet által kínált RAM 4 GB méretű, amely lehetővé teszi, hogy játssz és több alkalmazást futtass. 64 GB belső memóriát kínál a fájlok, fényképek és videók számára, amely a nagy igényű felhasználókhoz igazodik, így rengeteg helyet biztosít a legterjedelmesebb adatok és alkalmazások számára. Abban az esetben, ha a tablet memóriája nem elegendő, bővítheted azt egy 1000 GB maximális méretű Micro SDXC memóriakártya használatával.

Ez az előnyös Lenovo tablet többféle lehetőséget biztosít a kommunikációra

WiFi, Bluetooth, GPS és A-GPS vezeték nélküli technológia gondoskodik a kapcsolatról a külvilággal. A tablet WiFi-támogatásával könnyen élvezheted a gyors és stabil internet-hozzáférést mobil adatforgalom nélkül. A Bluetooth technológia használatával a tablet vezeték nélkül csatlakoztatható különböző eszközökhöz, így könnyebben kommunikálhatsz és oszthatsz meg adatokat kábel nélkül. Az A-GPS egy innovatív helymeghatározó rendszer, amely a műholdas jeleket a mobilhálózatokból származó adatokkal kombinálja. Ez a funkció különösen hasznos lesz olyan helyzetekben, amikor a műholdak jele gyenge vagy akadozik. A 3,5 mm-es csatlakozóval zenét hallgathatsz fejhallgatóról. 4G/LTE és 3G mobilhálózat biztosítja az internethez való hozzáférést, az e-mailek küldését és fogadását, a multimédiás tartalmak és alkalmazások letöltését, és még sok mást, és a fájlok letöltése, a streamek nézése és a másokkal való összeköttetés videohívásokon keresztül gyors és problémamentes lesz.

Tablet Lenovo Tab M10 Plus LTE (3rd Gen) 4GB/64GB szürke ...
Tablet Lenovo Tab M10 Plus LTE (3rd Gen) 4GB/64GB szürke ...

Értékelni fogod a praktikus funkciókat

Élvezz minden napot ezzel a hasznos Lenovo tablettel! A tablet OTG-kompatibilis, amely lehetővé teszi más perifériák, például egér, billentyűzet vagy USB-meghajtó csatlakoztatását. A környezettel való interakció tekintetében nagyszerű segítség az olyan érzékelők jelenléte, mint például az előnyös giroszkóp, fényérzékelő, közelítésjelző és g-szenzor. A közelítésjelzőnek köszönhetően a tablet felismeri, ha az arc hívás közben közelít a tablethez, és a véletlen érintés elkerülése érdekében automatikusan kikapcsolja a kijelzőt. A tablet beépített giroszkóppal rendelkezik, amely érzékeli a készülék helyzetét, és beállítja a képernyő tájolását, hogy a lehető legkellemesebb legyen a használata. A fényérzékelő méri a környezeti fényszintet, és beállítja a kijelző fényerejét és kontrasztját. Így optimális olvashatóságot ér el, és spórol az akkumulátor energiájával, mivel az érzékelő sötét környezetben automatikusan csökkenti a fényerőt. A G-szenzor érzékeli a tablet mozgását a térben. Meg tudja állapítani, hogy a tablet nyugalomban van, himbálózik vagy egy gyalogló személy zsebében van.

Csatlakozók:

USB-C és fejhallgató kimenet (3,5 mm-es jack)

Érzékelők:

giroszkóp, fényérzékelő, közelítésjelző és g-szenzor

A csomag tartalma:

töltő (adapter kábellel)

Méret:

251,2 × 158,8 × 7,45 mm (ma×sz×mé)

Tömeg:

465 g

Paraméterek

Kijelző

Kijelző mérete 10,61 " (26,95 cm)
Felbontás - pixel QHD 1200 × 2000
Kijelző technológia IPS

Tárhely

RAM mérete 4 GB (4 096 MB)
Tárhely kapacitás 64 GB
Memóriakártya típusa Micro SDXC
Memóriakártya max. mérete 1 000 GB (1 024 000 MB)

Kommunikáció és hálózat

Vezeték nélküli technológiák WiFi, Bluetooth, GPS, A-GPS
Támogatott mobilhálózatok 4G/LTE, 3G

Csatlakozók és érzékelők

Tablet csatlakozói USB-C, Fejhallgató kimenet (3,5 mm-es jack)
Érzékelők Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelítésjelző, G-szenzor

Fényképezőgép

A fő (hátsó) kamera felbontása 8 Mpx
Az elülső (szelfi) kamera felbontása 8 Mpx

Energia­ellátás és akkumulátor

Processzor modell Qualcomm Snapdragon SDM680
Grafikus chip Qualcomm Adreno 610

Egyéb tulajdonságok

Funkciók OTG

Software

Operációs rendszer Google Android
Operációs rendszer verziója Android 12

Konstrukció és szín

Magasság 251,2 mm (25,12 cm)
Szélesség 158,8 mm (15,88 cm)
Mélység 7,45 mm (0,75 cm)
Tömeg 465 g (0,47 kg)
Szín Szürke

Csomag tartalma

Csomag tartalma Töltő (adapter kábellel)

Sorozat

Tablet sorozat Lenovo Tab

Márka/modellek

Tablet márka Lenovo
Tablet modell Tab M10 Plus (3rd Gen)

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  NT210h9p46c6f
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  ZAAT0012CZ
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05