Oldal frissítése

Lenovo Tab M10 Plus 4GB+ +128GB LTE Storm Grey Pen+ Case

A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
104 890 Ft

Lenovo Tab M10 Plus 4GB+ +128GB LTE Storm Grey Pen+ Case

Ez a célszerű Lenovo TAB M10 Plus tablet megbízható partnered lesz, amelynek segítségével többféle feladatot is könnyedén megoldhatsz. Lehetővé teszi az online események követését, videók és fényképek készítését, és számos praktikus alkalmazást és játékot is élvezhetsz. A tablet 10,61" méretű kijelzővel készült, amely munkához és tanulmányi célokra egyaránt népszerű. A játékokat vagy filmeket kedvelők is találnak benne érdekességet. 8 magos Qualcomm Snapdragon SDM680 processzor garantálja a rendszer zavartalan működését. A rendszermemória kapacitása 4 GB. 128GB belső memória áll rendelkezésedre a fényképek, videók és egyéb fájlok számára. Ezzel a memóriával a normál használat során semmilyen korlátozásba nem ütközöl. A megfelelő energiát 7500 mAh. USB-C portot kínál a csatlakozáshoz. Ez a tablet a nagyszerű Lenovo Tab sorozathoz tartozik.

Tablet Lenovo Tab M10 Plus 4GB+ +128GB  LTE  Storm Grey Pen+ Case ...
Tablet Lenovo Tab M10 Plus 4GB+ +128GB  LTE  Storm Grey Pen+ Case ...

Lenovo Tab M10 Plus 4GB+ +128GB LTE Storm Grey Pen+ Case tablet - kulcsfontosságú jellemzők

  • Élvezd a szórakozást eme Lenovo tablettel!
  • 8magos processzor irányítja az összes műveletet és funkciót
  • A RAM mérete 4 GB
  • 10,61" kijelzővel látták el
  • USB-C portot kínál a csatlakozáshoz
  • A nagyszerű Lenovo Tab sorozatú
  • A fő kamera felbontása 8 Mpx
  • A tablet működéséhez egy akkumulátor biztosítja az energiát, amelynek kapacitása 7500 mAh
  • A játékok és a grafikaigényes alkalmazások zökkenőmentes futása érdekében a tablet Adreno 610 grafikus chipet tartalmaz
  • A belső tárhely max. 976,56 GB méretű Micro SD típushoz tartozó memóriakártyával bővíthető
  • WiFi, Bluetooth, GPS, A-GPS és GLONASS vezeték nélküli technológia gondoskodik a kapcsolatról a külvilággal
  • A tablet rendelkezik nyílással egy Nano SIM típusú SIM kártya számára
  • 4G/LTE mobilhálózat teszi lehetővé az internet-hozzáférést, az e-mailek küldését és fogadását, a multimédiás tartalmak és alkalmazások letöltését, és még sok mást
Tablet Lenovo Tab M10 Plus 4GB+ +128GB  LTE  Storm Grey Pen+ Case ...

Fotózz lépten-nyomon!

A tablet fotófelszerelése 8Mpx felbontású fő (hátsó) kamerát és 8Mpx előlapi kamerát kínál. A fénykép expozícióját a rekesznyílás értéke is befolyásolja. Ezen Lenovo tablet esetén a hátsó (fő) kamera rekesznyílása f/1, míg az elülső kamera fényereje f/1. Kisebb mélységélességet tesz lehetővé, ami lehetővé teszi, hogy a témára fókuszálj, és elmosódjon a háttér.

Számíthatsz a tablet akkumulátorára

Ezen Lenovo tablet 7500 mAh kapacitású akkumulátorral üzemel. Grafikai munkához, játékhoz vagy grafikaigényes alkalmazások használatához a tablet integrált Adreno 610 grafikus chippel rendelkezik, amely elegendő teljesítményt nyújt a multimédiás tartalmak hatékony kezeléséhez.

Tablet Lenovo Tab M10 Plus 4GB+ +128GB  LTE  Storm Grey Pen+ Case ...
Tablet Lenovo Tab M10 Plus 4GB+ +128GB  LTE  Storm Grey Pen+ Case ...

A nagyszerű Lenovo tablet elég memóriával rendelkezik

Ezen Lenovo tablet alapvető funkcióinak és műveleteinek működését Android 12 verziójú Google Android operációs rendszer biztosítja. Az Android híres a nyitottságáról és az elérhető programok és alkalmazások széles választékáról. A tablet által kínált RAM 4 GB méretű, amellyel egyszerre játszhatsz és futtathatsz több alkalmazást. 128 GB belső memóriát kínál a fájlok, fényképek és videók számára, amelyet az igényes felhasználók számára terveztek, így megoldja a legnagyobb mennyiségű adat és alkalmazás tárolását is. Abban az esetben, ha a tablet memóriája nem elegendő, bővítheted azt egy 976,56 GB maximális méretű Micro SD memóriakártyával.

Ez a praktikus Lenovo tablet különböző kommunikációs lehetőségeket biztosít

WiFi, Bluetooth, GPS, A-GPS és GLONASS vezeték nélküli technológia gondoskodik a kapcsolatról szeretteiddel. A WiFi-képes tablet lehetővé teszi a vezeték nélküli internethálózatokhoz való csatlakozást, ami gyors internet-hozzáférést jelent bárhol, ahol van elérhető jel. A Bluetooth technológia megkönnyíti a vezeték nélküli csatlakozást különböző vezeték nélküli eszközökhöz, ami megkönnyíti a kommunikációt és az adatmegosztást vezetékes kapcsolat nélkül. Az A-GPS (Assisted Global Positioning System) a GPS továbbfejlesztett változata, amely a műholdas jeleket a földi mobilhálózatokból és referenciaállomásokból származó információkkal egészíti ki. Ez a technológia növeli a helymeghatározás sebességét és pontosságát, ami különösen hasznos olyan helyzetekben, amikor a műholdak jele gyenge vagy szaggatott. A tablet rendelkezik foglalattal egy Nano SIM típusú SIM kártya számára. 4G/LTE mobilhálózat teszi lehetővé az internetes tartalomhoz való hozzáférést, az e-mail küldését és fogadását, a multimédiás tartalmak és az alkalmazások megnyitását, és a nagy fájlok letöltése, a streaming tartalmak megtekintése vagy a videohívások lebonyolítása teljesen zökkenőmentessé és problémamentessé válik.

Tablet Lenovo Tab M10 Plus 4GB+ +128GB  LTE  Storm Grey Pen+ Case ...
Tablet Lenovo Tab M10 Plus 4GB+ +128GB  LTE  Storm Grey Pen+ Case ...

Hasznos funkciók

Élvezd minden napodat a legteljesebb mértékben ezzel az előnyös Lenovo tablettel! A külvilággal való kapcsolatba lépéshez nagyszerű segítség az olyan érzékelők jelenléte, mint például az előnyös fényérzékelő, közelítésjelző és g-szenzor. A tablet közelségérzékelője érzékeli, ha hívás közben az arcodhoz közelít, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt a nem kívánt érintések elkerülése érdekében. A fényérzékelő érzékeli a környezeti fényszintet, majd az ideális vizuális élmény érdekében beállítja a kijelző fényerejét és kontrasztját. Így optimális olvashatóságot biztosít, miközben sötét környezetben a fényerő automatikus csökkentésével az akkumulátor energiáját takarítja meg. A G-szenzor képes érzékelni a tablet mozgását a térben. Képes felismerni, hogy a tablet mozdulatlanul áll, ringatózik vagy egy gyalogló személy zsebében van.

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

fényérzékelő, közelítésjelző és g-szenzor

A csomag tartalma:

tok és stylus

Méret:

158,8 × 251,2 × 7,45 mm (ma×sz×mé)

Tömeg:

465 g

Paraméterek

Kijelző

Kijelző mérete 10,61 " (26,95 cm)
Felbontás - pixel Full HD 2000 × 1200

Tárhely

RAM mérete 4 GB (4 096 MB)
Tárhely kapacitás 128 GB
Memóriakártya típusa Micro SD
Memóriakártya max. mérete 976,56 GB (1 000 000 MB)

Kommunikáció és hálózat

Vezeték nélküli technológiák WiFi, Bluetooth, GPS, A-GPS, GLONASS
Támogatott mobilhálózatok 4G/LTE
Elsődleges SIM kártya típusa Nano SIM

Csatlakozók és érzékelők

Tablet csatlakozói USB-C
Érzékelők Fényérzékelő, Közelítésjelző, G-szenzor

Fényképezőgép

A fő (hátsó) kamera felbontása 8 Mpx
Az elülső (szelfi) kamera felbontása 8 Mpx
Az elülső kamera fényereje f/1

Energia­ellátás és akkumulátor

Processzor modell Qualcomm Snapdragon SDM680
Grafikus chip Adreno 610

Software

Operációs rendszer Google Android
Operációs rendszer verziója Android 12

Konstrukció és szín

Magasság 158,8 mm (15,88 cm)
Szélesség 251,2 mm (25,12 cm)
Mélység 7,45 mm (0,75 cm)
Tömeg 465 g (0,47 kg)
Szín Szürke

Csomag tartalma

Csomag tartalma Tok, Stylus

Sorozat

Tablet sorozat Lenovo Tab

Márka/modellek

Tablet márka Lenovo
Tablet modell TAB M10 Plus

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android alkalmazásban
Kód:  NT226a1b4
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  ZAAN0179GR
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15