Oldal frissítése

Lenovo Tab M10 5G 6GB/128GB kék

5 6 értékelés
130 590 Ft

Lenovo Tab M10 5G 6GB/128GB kék

Ez a célszerű Lenovo TAB M10 5G tablet hűséges partnered lesz, amely kompakt méretének köszönhetően könnyen hordozható. Lehetővé teszi az internet használatát, fényképek és videók készítését, továbbá számos praktikus alkalmazást is használhatsz, vagy játszhatsz is. A tablet 10,61" méretű képernyővel készült, így munkához és tanuláshoz is kiváló. A játékokat vagy filmeket kedvelők is találnak benne érdekességet. 8 magos processzor garantálja az összes művelet és funkció zavartalan működését. A RAM mérete 6 GB. 128GB belső memóriát tartalmaz a fájlok, fényképek és videók számára. Ezzel a memóriával mindenféle korlátozás nélkül használhatja a tabletet. Az energiát 7700 mAh. USB-C és fejhallgató kimenet (3,5 mm-es jack) csatlakozóval rendelkezik. A táblagépet úgy tervezték, hogy vízálló legyen, így maximálisan megbízható lesz a mindennapi használat során. IP52 védelmi fokozattal rendelkezik. Ez a tablet az elsőrangú Lenovo Tab sorozathoz tartozik.

Tablet Lenovo Tab M10 5G 6GB/128GB kék ...
Tablet Lenovo Tab M10 5G 6GB/128GB kék ...

Lenovo Tab M10 5G 6GB/128GB kék tablet - alapvető paraméterek

  • Kényeztesd magad audiovizuális tartalmakkal eme Lenovo tablettel!
  • 8magos processzor biztosítja a rendszer megfelekő működését
  • A rendszermemória mérete 6 GB
  • 10,61" kijelzővel látták el
  • USB-C és fejhallgató kimenet (3,5 mm-es jack) portot kínál a csatlakozáshoz
  • Vízálló
  • IP52 védelmi fokozattal van tanúsítva
  • A hasznos Lenovo Tab sorozatú
  • A fő kamera felbontása 13 Mpx
  • A készüléket egy akkumulátor látja el energiával, amelynek kapacitása 7700 mAh
  • Több mint hét órán keresztül folyamatos működést tesz lehetővé
  • A grafikus munkához, a játékhoz vagy a grafikaigényes alkalmazások használatához a tablet beépített Qualcomm Adreno 619 grafikus chipet tartalmaz
  • A belső tárhely max. 1024 GB méretű Micro SD memóriakártya használatával bővíthető
  • WiFi, Bluetooth, GPS és A-GPS vezeték nélküli technológia teszi lehetővé a kapcsolatot a külvilággal
  • A tablet rendelkezik nyílással egy Nano SIM típusú SIM kártya számára
  • 5G mobilhálózat biztosítja az internethez való hozzáférést, az e-mailek küldését és fogadását, a multimédiás tartalmak és alkalmazások letöltését, és még sok mást
  • A tablet támogatja az OTG funkciót

Megbízható teljesítményű akkumulátor

Ezen Lenovo tablet 7700 mAh kapacitású akkumulátorral működik., amely több, mint hét órán keresztül könnyedén kitart. A grafikai munka, a játék vagy a grafikaigényes alkalmazások használatának megkönnyítése érdekében a tablet Qualcomm Adreno 619 grafikus chippel rendelkezik, amely elegendő teljesítménnyel rendelkezik a szükséges multimédiás tartalom kezeléséhez.

Tablet Lenovo Tab M10 5G 6GB/128GB kék ...
Tablet Lenovo Tab M10 5G 6GB/128GB kék ...

A hasznos Lenovo tablet elegendő memóriával rendelkezik

Ezen Lenovo tablet funkcióinak és műveleteinek működését Android 12 verziójú Google Android operációs rendszer kezeli. Az Android híres a nyitottságáról és az rendelkezésre álló programok és alkalmazások széles választékáról. A tablet rendszermemóriája 6 GB méretű, amely képes 3D-s játékokat és virtuális valóságot kezelni. 128 GB belső memóriát tartalmaz a fájlok, fényképek és videók számára, amely a nagy igényű felhasználók számára optimális választás, és megoldja még a legnagyobb terjedelmű adatok és alkalmazások tárolását is. Ha a tablet memóriája nem lenne elegendő, kiegészítheted azt egy 1024 GB maximális méretű Micro SD memóriakártya használatával.

Ez az előnyös Lenovo tablet többféle lehetőséget biztosít a kommunikációra

WiFi, Bluetooth, GPS és A-GPS vezeték nélküli technológia biztosítja a kapcsolatot a külvilággal. A tableten található WiFi támogatással kényelmesen élvezheted a gyors és stabil internet-hozzáférést mobil adatforgalom nélkül. A Bluetooth technológia használatával a tablet vezeték nélkül csatlakoztatható különböző eszközökhöz, megkönnyítve számodra a vezetékes kapcsolat nélküli kommunikációt és adatmegosztást. Az A-GPS a GPS továbbfejlesztett változata, amely a műholdas jeleket a földi mobilhálózatokból és referenciaállomásokból származó kiegészítő információkkal kombinálja. Ez a műszaki újítás növeli a helymeghatározás sebességét és pontosságát, ami különösen hasznos olyan helyzetekben, amikor a műholdak jele gyenge vagy akadozik. A 3,5 mm-es jack csatlakozónak köszönhetően zenét hallgathatsz fejhallgatóról. A tableten van egy nyílás egy Nano SIM típusú SIM kártya számára. 5G mobilhálózat teszi lehetővé az internetes tartalomhoz való hozzáférést, az e-mail küldését és fogadását, a multimédiás tartalmak és az alkalmazások megnyitását, és a nagy fájlok letöltése, a streaming szolgáltatásokon való tartalomnézés vagy a videohívások kezdeményezése teljesen zökkenőmentessé válik.

Tablet Lenovo Tab M10 5G 6GB/128GB kék ...
Tablet Lenovo Tab M10 5G 6GB/128GB kék ...

Praktikus funkciók

Élvezd életed minden napját a legteljesebben ezzel a praktikus Lenovo tablettel! A tablet támogatja az OTG-t, ami azt jelenti, hogy más perifériákat, például egeret, billentyűzetet vagy USB-meghajtót csatlakoztathatsz. A külvilággal való kapcsolatba lépéshez hasznos érzékelőkkel rendelkezik, mint például a remek mozgásérzékelő, giroszkóp, fényérzékelő és g-szenzor. A tablet giroszkóppal van felszerelve, amely érzékeli a készülék helyzetét, és automatikusan elforgatja a képernyőt az optimális felhasználói élmény érdekében. A környezeti fényszintet egy fényérzékelő méri, amely ezután beállítja a kijelző fényerejét és kontrasztját. Így optimális olvashatóságot biztosít, miközben sötét környezetben a fényerő automatikus csökkentésével az akkumulátor energiáját takarítja meg. A G-szenzor a tablet térbeli mozgásának meghatározására szolgál. Érzékeli, hogy a tablet mozdulatlanul fekszik, ringatózik, vagy esetleg egy sétáló ember zsebében van.

Csatlakozók:

USB-C és fejhallgató kimenet (3,5 mm-es jack)

Érzékelők:

mozgásérzékelő, giroszkóp, fényérzékelő és g-szenzor

A csomag tartalma:

töltő (adapter kábellel)

Méret:

8,3 × 252,74 × 160,34 mm (ma×sz×mé)

Tömeg:

490 g

Paraméterek

Kijelző

Kijelző mérete 10,61 " (26,95 cm)
Felbontás - pixel FullHD 2000 × 1200

Tárhely

RAM mérete 6 GB (6 144 MB)
Tárhely kapacitás 128 GB
Memóriakártya típusa Micro SD
Memóriakártya max. mérete 1 024 GB (1 048 576 MB)

Kommunikáció és hálózat

Vezeték nélküli technológiák WiFi, Bluetooth, GPS, A-GPS
Támogatott mobilhálózatok 5G
Elsődleges SIM kártya típusa Nano SIM

Csatlakozók és érzékelők

Tablet csatlakozói USB-C, Fejhallgató kimenet (3,5 mm-es jack)
Érzékelők Mozgásérzékelő, Giroszkóp, Fényérzékelő, G-szenzor

Fényképezőgép

A fő (hátsó) kamera felbontása 13 Mpx
Az elülső (szelfi) kamera felbontása 8 Mpx

Energia­ellátás és akkumulátor

Grafikus chip Qualcomm Adreno 619

Egyéb tulajdonságok

Funkciók OTG, Gyorstöltés, Vízálló

Software

Operációs rendszer Google Android
Operációs rendszer verziója Android 12

Konstrukció és szín

Magasság 8,3 mm (0,83 cm)
Szélesség 252,74 mm (25,27 cm)
Mélység 160,34 mm (16,03 cm)
Tömeg 490 g (0,49 kg)
Szín Kék

Csomag tartalma

Csomag tartalma Töltő (adapter kábellel)

Sorozat

Tablet sorozat Lenovo Tab

Márka/modellek

Tablet márka Lenovo
Tablet modell TAB M10 5G

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  NT210h9o24q
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  ZACT0036CZ
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10