Oldal frissítése

Lenovo TAB A8-50 Yellow 3G

4,9 13 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Lenovo TAB A8-50 Yellow 3G

Félelmetes szélesvásznú tablet

Lenovo tábla A8-50 kínál minden népszerű szórakoztató funkciók és a rendelkezésre álló vonzó színben. Osmipalcový szélesvásznú kijelző kiváló kép HD felbontású és kiváló hangminőséget zenehallgatás, videózás vagy játék Android ellátás első hangszórók Dolby Digital Plus.

Nagy kijelző az Ön szolgálatában

Nagy kijelző az Ön szolgálatában

Van egy kamera

Van egy kamera

két kamera

A hátsó 5 megapixeles kamera Tablet A8-50 elfog elképesztő fotók. Az első 2 megapixeles kamera éppen ellenkezőleg, tökéletes kényelmes önarckép vagy web-chat a barátaival.

Vékony és könnyű

Tablet A8-50 vastagsága kevesebb, mint 9 mm, a tömege legalább 350 gramm - a méret a képernyő nem váltják rosszabb hordozhatóság. Tablet A8-50 ideális olvasás, zenehallgatás és böngészhet az interneten - és, ha nem használjuk, akkor könnyen illeszkedik a zsebében vagy a táskájában.

A fény, mint egy toll

A fény, mint egy toll

Fancy színes

Fancy színes

Mindig a kapcsolatot a világ

Ez a modell kialakítása mindig is volt és a 3G modem, így be egy SIM-kártyát csatlakozni az Internet útközben. Vezeték nélküli technológia érdemes megemlíteni a Wi-Fi vagy Bluetooth biztosítja az egyszerű csatlakozást más mobil eszközök és a vezeték nélküli fejhallgató.

Kód:  NT210d4me
Termékszám:  59413856
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15