Oldal frissítése

Lenovo TAB 3 10 Plus 16GB Deep Blue

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Lenovo TAB 3 10 Plus 16GB Deep Blue

A 10,1 hüvelykes kijelzővel felszerelt, vonzó kinézetű Lenovo TAB 3 10 Plus Deep Blue tablet nem csak az árával, hanem felszereltségével is biztosan elnyeri majd a tetszésed. Ez a tablet a szórakozáshoz és a munkához is ideális lehet. A készülék fő erényei a kiváló minőségű IPS kijelző, amely Full HD felbontással és széles betekintési szöggel is büszélkedhet, a 5 Mpx és 8 Mpx felbontású kamera, a Dolby Atmos csúcsminőségű hang és a 8,9 mm vékony kivitel.

A Lenovo TAB 3 10 Plus 16GB Deep Blue tablet legfontosabb jellemzői

  • 10,1" Full HD IPS kijelző éles képpel és élénk színekkel
  • Elő- és hátlapi kamera az azonnali fotómegosztáshoz
  • Tisztább és valósághűbb hangzás a Dolby Atmos technológiának köszönhetően
  • Kis tömeg és akár 10 órányi használati idő
  • Akár 64 GB-ig bővíthető MicroSD memóriakártya-foglalat
  • Android 6.0 Marshmallow operációs rendszer

Csúcskategóriás kijelző

A készülék kijelzője 10,1 hüvelykes képátlóval, 1,920 × 1200 képpont felbontással és IPS technológiával büszkélkedhet, így színei gazdagok és rendkívül élethűek. A kijelző ráadásul széles betekintési szöget is kínál, amely különösen jól jöhet, ha egyszerre többen játszanátok, vagy néznétek rajta filmeket. A tablet kamerái is garantáltan le fognak nyűgözni. A mindennapi fotózáshoz ideális, 8Mpx felbontású hátlapi kamerával kiváló minőségben fényképezhetsz, az 5Mpx-es előlapi kamerával pedig egyszerűen készíthetsz szelfiket, vagy videotelefonálhatsz családoddal és barátaiddal. A készülék belső memóriájában vagy a 64 GB-ig bővthető memóriakártyán szinte korlátlan mennyiségű fényképet tárolhatsz.

Soha véget nem érő szórakozás

A folyamatos használat érdekében a Lenovo TAB 3 10 Plus tablet négymagos MediaTek processzorral rendelkezik, amely Android 6.0 Marshmallow operációs rendszerrel működik, és egy időben több feladattal is képes könnyedén megbirkózni. A készüléket a gyorsabb, simább és hatékonyabb működésre optimalizálták. Az alkalmazások és játékok a Google Play portálon egyetlen érintéssel elérhetőek. A tablet a Dolby Atmos minőségi hangszórók segítségével még tovább növeli a multimédiás élményt, a hosszú élettartamú akkumulátornak hála pedig megszakítás nélküli szórakozást szavatol akár 10 órán keresztül.

Kód:  NT210g6c4
Termékszám:  ZA0X0218CZ
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20