Oldal frissítése

Lenovo TAB 2 A10-30 White

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Lenovo TAB 2 A10-30 White

Az új Android tablet - Lenovo TAB 2 A10-30 kínál előkelő kényelmi és prémium kijelző korszerű hardver kompakt vázban. Az első uralja a kiváló minőségű IPS képernyő átlója 10,1 "és a kamera 2 megapixeles felbontással. A tabletta karcsú teste rejt nagy teljesítményű négymagos processzor, amely biztosítja a zökkenőmentes többfeladatos és gyors rendszer válaszideje.Belső tárhely 16GB bőséges helyet tárolására a multimédiás fájlokat.

Legfontosabb jellemzők

  • négymagos processzor
  • Finom kijelző felbontása 1280 × 800 képpont
  • Nagy IPS kijelző széles látószöget
  • Támogatás érintőképernyős akár tíz ujj
  • Két elülső hangszóró
  • Egy pár kamerák
  • A nagy kapacitású akkumulátor

Akár 10 órányi szórakozást

Hála a kiváló minőségű kijelző és bővíthető tároló tabletta szánják multimédiás tartalmak. Ebben az esetben, értékelni fogja a kiváló minőségű hangszóró és egy finom felbontású panel. A hátlapon találunk egy minőségi 5Mpix kamera. Felszerelt, persze, van még Bluetooth, WiFi és GPS.Tablet akkumulátor akár 10 óra folyamatos használat. 

Kód:  NT210e4f7
Termékszám:  ZA0C0127BG
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15