Oldal frissítése

Lenovo System x 8 GB DDR3 1600 MHz-es ECC RDIMM 1Rx4

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Lenovo System x 8 GB DDR3 1600 MHz-es ECC RDIMM 1Rx4

Kiváló minőségű memória modulok DDR3 egy tapasztalt gyártó tervezett nagy teljesítményű rendszerek, szerverek és többprocesszoros számítógépek Lenovo / IBM. Ez támogatja az ECC Registered technológiákat igénylő professzionális rendszerek. Emlékek nem kompatibilis számos gyártói alaplapok és a számítógépek.

legfontosabb jellemzői

  • ECC hibák felismerése, hogy veszélyeztetik a stabilitást
  • Saját memória vezérlő (regisztrált DIMM)
  • Memória van egy külön címezhető terület (Single Rank)
  • kiváló kompatibilitást

Indokolatlan terhet a rendszer

Regisztrált memória van szerelve egy vezérlője hozzáférést az egyes memória modulok és megkönnyíti a munkát és a memória vezérlő az alaplapon vagy a processzor. Memory kifelé úgy viselkedik, mint egy modult - regisztrálja chip - aki törődik írás és olvasás egyéni emlékezet sejtek és a vezérlés a kimenetelét ezeket a műveleteket. Ez növeli a hatékonyságot a memória-hozzáférés és a feldolgozási sebesség esetén is több memóriamodul egyszerre. Néhány szerver alaplapokat igényelnek regisztrált memóriát.

Szerver memória szervezése

Memória van egy külön címezhető terület (memória rank). Series kiszolgáló lapkakészletek korlátozott számú memória rank vagy közvetlenül a megadott memória konfiguráció minden nyílásba, így meg kell, ha vásárol egy órát, hogy kitaláljuk, tekintettel a jövőbeli fejlesztések - ha eléri a teljes számú memória rank az alaplap, nem lehet hozzáadni egy másik modul, akkor is, ha maradt szabad memória slot.

RAM szakemberek

Memória modul szervezetek chips "x4" tervezték a legigényesebb alkalmazásokhoz, támogatja a széles körű szakmai technológiák, mint például a többszörös bites hibajavítás, Chipkill, memória súroló vagy Intel Single Device DataCorrection (SDDC), így azok ideálisak a kritikus alkalmazások, valamint a kritikus szerverek.

Kód:  TI698c5d
Termékszám:  00D5036
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20