Oldal frissítése

Motorola Moto Mods hangszóró JBL SoundBoost Fekete

4,6 11 értékelés
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Motorola Moto Mods hangszóró JBL SoundBoost Fekete

Ha a tulajdonos a Phab telefonok Lenovo 2 Pro, Lenovo Moto Moto Z és Z Force Eavesdrop, szó szerint!

Ha Lenovo Phab 2 Pro, Lenovo Moto Z vagy Moto Z Force telefon tulajdonos vagy, akkor hegyezheted füleidet! A Moto Mods termékek közé tartozó JBL SoundBoost Hangszóró csodákat művel készüléked hangjával.  Bár 6 wattos hangteljesítménye első pillantásra nem tűnik soknak, de több mint elég, ahhoz  hogy kedvenc dalaidat bárhol meghallgasd, amikor csak szeretnéd. JBL SoundBoost-ot nem kell a telefonoddal párosítanod, elég ha csak csatlakoztatod őket. És ez még nem minden! A SoundBoost hangszórók beépített kitámasztóinak köszönhetően csak a kitámasztod a telefont és már élvezheted is  a zenét. Tovább: http: // www.mobilmania.com / cikk / moto-mod-okos-hátizsák-for-moto-z-részlet / SC 3-and-1334705 / default.aspx Tovább: http: // www.mobilmania.com / cikk / moto-mod-okos-hátizsák-for-moto-z-részlet / SC 3-and-1334705 / default.asp

Legfontosabb jellemzők

  • Nincs szükség az eszközökök párosítására,elég telefonodat csatolakoztatni a hangszóróhoz
  • 6 watt
  • A beépített akkumulátor akár 10 óra folyamatos zenehallgatás is kibírja
  • Kompatibilis a Lenovo Phab 2 Pro, Lenovo Moto Z és Z Force-szal
  • Frekvenciatartománya 200 Hz és 20 kHz
  • Érzékenység 80 dB

    Moto Mods

    A  Lenovo számos tartozékot mutatott be az új telefonokkal együtt. Jelenleg négyféle moduláris kiegészítő érhető el, a JBL SoundBoost, Moto Insta-Share projektor, Power Pack, Moto Style Shells. A jövőben azonban számos új  tartozékot terveznek piacra dobni és a Lenovo egy olyan változatot is tervez, ahol a felhasználó a saját eredeti moduláris kiegészítőjét lesz képes megtervezni. 

    Kód:  LEM1520c3a
    Termékszám:  ASMCNRTBLKEU
    Linkek: Gyártó honlapja:

    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

    Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

    További információ
    Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
    P-DC1-WEB05