Oldal frissítése

Lenovo Legion Y730-15ICH Fekete

A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kiegészítők a termékhez

Lenovo Legion Y730-15ICH Fekete

Ideális játék notebook

Ismerd meg az új Lenovo Legion Y730-at.Eredeti megjelenése, háttérvilágítású hűtéssel és minimális keretekkel a kijelző körül, kiemelkedővé teszi a játékhoz. A legújabb Nvidia grafikus kártyákkal rendelkező, nagy teljesítményű Intel processzorok lehetővé teszik, hogy alegújabb játékokat a lehető legnagyobb részletességgel le tuddjátszani akadozás nélkül. A hatékony hűtőrendszer hatékonyan eloszlatja a hőt és meghosszabbítja a notebook élettartamát.A nagy, 144 Hz-es frissítési gyakoriságú kijelző G-SYNC technológiávalminden időben sima képeket biztosít. Egy gyors hálózati kártya és akár 76 W-os akkumulátor,amely mindössze 2,9 kg, teszi ezt a laptopot ideális utazási eszközzé.



Soha ne hagyd abba a játékot

Ne lepjen meg egy váratlan probléma. Ha a Legion Y730 nem működik úgy, ahogy kellene, a Lenovo technikusa a problémabejelentésétkövető második munkanapon felveszi veleda kapcsolatot, ésmegbeszél egy javítási dátumot. Ez közvetlenül az te oldaladon zajlik, ígytovábbi késleltetés nélkül folytathatod a játékot vagy dolgozhatsz.


Kiváló teljesítmény játékhoz

Játssz korlátozások nélkül. A Lenovo Legion Y730 a legerősebb nyolc generációs Intel processzorokkal, hat maggal rendelkezik. A Corsair gyors, áttekinthető DDR4 memóriájával együttkiváló teljesítményt nyújt a legigényesebb alkalmazásokhoz. És hogy a játékot a legfinomabb részletekben játszhasd,a leghatékonyabb Nvidia Pascal grafikus kártyákkal rendelkezik, amelyek segítségével élvezheted a legújabb játékok zökkenőmentes lejátszását.


Kiváló színű kijelző

A 15,6 hüvelykes képernyőt vékony kerettel és nagyszerű színekkel imádni fogod. Ez egy széles látószögű IPS-mátrix, így bármilyen oldalról nézed, mindig valósághű színeket fogsz látni torzítások nélkül. Ezen felül a kijelzőfrissítési frekvenciája 144 Hz a sima játékhoz, a finom FullHD felbontás és akár 300 szál fényereje. AzNvidia G-SYNC technológia folytonos képeket biztosít.

Tökéletes hűtés

A hő az elektronika legnagyobb ellensége. Ezért van a Legion Y730 felszerelve a legjobb hűtéssel. A kétcsatornás hűtés lehetővé teszi a processzor és a grafika egyéni hűtését. A levegőáramláshoz két különálló, 66 lapátos ventilátor található. A hűtés nemcsak hatékony, hanem nagyon csendes is. Tehát amikor bekapcsolod alegigényesebb játékokat, számíthatsz arra, hogy az Y730 mindig hűvös lesz.


Háttérvilágítású billentyűzet és hűtés

Játssz stílusosan. A Legion Y730 RGB háttérvilágítású billentyűzettel rendelkezik, amelyben Corsair iCUE és 100% -ban szellemkép-gátlás van. Gyors választ ad, és a magas löketnek köszönhetően az írás öröm lesz. A színes háttérvilágítás hűtése lehetővéteszi, hogy kifejezd hangulatod, és felhívja a figyelmet a LAN-partira


Gyors hálózati kártya

Nincs több akadozás és lassú internet. A Legion Y730 rendelkezik egy Killer WiFi kétirányú kártyával. Tehát bármelyik routerhez csatlakozik, mindig elegendő és stabil jel lesz. A gigabites LAN-csatlakozó pedig vezetékes internet-hozzáférésttesz lehetővé olyan helyeken, ahol nincs WiFi.


Tartós szerkezet


A teljesen alumíniumból készült Legion Y730 nemcsak nagy teljesítményű, tartós és könnyű méretű. Mindössze 22,45 mm vastagsággal és 2,2 kg súlyával könnyedén hordozható. Sőt, a legújabb Dolby Atmos hangszórók minőségi hangot biztosít számodra, így tudva, hogy hol van az ellenség.



Paraméterek

Kijelző

Kijelző mérete 15,6 "
Fényerő 300 Nits
Kijelző típusa Tükröződésmentes
Oldalarány 16:9
Panel IPS
Maximális felbontás 1920 × 1080 px

Processzor

Processzor típusa Intel Core i7
Processzor modell szám Intel Core i7 8750H Coffee Lake
Processzormagok száma 6 ×
Processzor frekvencia 2,2 GHz (2 200 MHz)
Core boost frekvencia 4,1 GHz (4 100 MHz)
Cache Processzor 9 MB
Processzor funkciók HyperThreading, Virtualizáció támogatása

Rendszermemória

Memória típusa DDR4
Memória frekvencia 2 666 MHz (2,67 GHz)
A beépített slotok száma 1 ×
Férőhelyek száma

Videókártya

Grafikus kártya típusa Játék
Videókártya memória mérete 4 GB
Stream processzorok száma 48×

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája NVIDIA GeForce
Videókártya modell GTX 1050 Ti

Operációs rendszer

Operációs rendszer operációs rendszer nélkül

Merevlemez

Tárhely típusa SSD + HDD
Kapacita úložiště (celková) 1 128 GB
Meghajtó interfészek Serial ATA III, M.2
SSD kapacitás 128 GB (0,13 TB)
HDD kapacitás 1 TB (1 000 GB)

Felszerelés

Felszereltség Világító billentyűzet
Webkamera 720 px

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás 57 Wh

Kialakítás

Üzemmód Klasszikus laptop

Szín

Szín Fekete

Tömeg

Tömeg 2,2 kg

Interfész

Adat Thunderbolt 3
Grafikus kimeneti portok HDMI, Mini DisplayPort
Hálózati RJ-45 (LAN)
Audio Combo Audio Jack
USB-C 1 ×
Bluetooth Bluetooth v4.1
WiFi WiFi 802.11ac
Optikai meghajtó Optikai meghajtó nélkül

Méretek

Szélesség 361,42 mm
Maximális magasság 22,45 mm
Mélység 267 mm

Billentyűzet kiosztás

Billentyűzet kiosztás Magyar

Termékszéria

Notebook sorozata Lenovo Legion

Garancia

Kiterjesztett garancia Nincs kiterjesztett garancia

Csomag tartalma

A csomag tartalma Adapter

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  NT379q40
Termékszám:  81HD003VHV
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15