Oldal frissítése

Lenovo Legion Y530-15ICH Fekete

Kiegészítők a termékhez

Lenovo Legion Y530-15ICH Fekete

Nagy teljesítményű gamer laptop

A legújabb Legion Y530 minden gamer álma. Remek játék teljesítményt, a legújabb Nvidia grafikus kártyát és nagy, gyors RAM memóriát kínál. A kiváló felbontású kijelző, a nagy fényerő és 144Hz frissítési frekvencia együtt biztosítja a sima, zökkenőmentes megjelenítést, hogy még jobb legyen vele a játék. Válaszd ezt a konfigurációt, mely egy gyors SSD -t tartalmaz az alkalmazások és a rendszer futtatásához, valamint HDD-t a nagy mennyiségű adat tárolására. Az optimalizált hűtőrendszer csendesebb és hatékonyabb, ráadásul a notebook élettartamát is meghosszabbítja. Játék, videoklip, 3D program – a Y530 modellel mindenre képes leszel.

 
Y530


Véget nem érő játék

Ne akasszon meg egy váratlan probléma. Ha esetleg a Legion Y530 nem működik, úgy ahogy kellene, akkor a bejelentést követő munkanapon a Lenovo technikusai kapcsolatba lépnek veled, hogy leegyeztessék a szervizelést. Ezt a lehető legközelebb teszik majd, hogy késlekedés nélkül tudd majd folytatni a játékot vagy munkát.

Y530

Legerősebb Intel processzor

A legújabb, nyolcadik generációs Intel Core kiváló teljesítményt nyújt a legigényesebb feladatoknál is. Gyors RAM memóriával kombinálva, a Y530 Legion mindig zökkenőmentes működést és gyors választ garantál számodra. Legion Y530-t kifejezetten a nagy kihívást jelentő feladatokhoz és a legújabb játékokhoz hívták életre.

Y530

Továbbfejlesztett Nvidia grafikus kártya

Élvezz minden részletet. A Legion Y530 egy Pascal architektúrájú Nvidia videokártyát kapott. Ez az egyik legfejlettebb grafikus kártya manapság, ami kiváló teljesítményt nyújt a folyamatos játékhoz, támogatja a legújabb DirectX 12-t, és energiatakarékos, így nem meríti az akkumulátort.
Y530

Kiváló kijelző valódi színekkel 

Legújabb Legion Y530 egy 15,6 „IPS kijelzőt kapott. A 300 nites fényerő és a 144 Hz frissítési frekvencia a NVIDIA G-SYNC technológiával biztosítja, hogy a kép mindig sima legyen és ne szaggasson. Az IPS mátrix biztosítja a hű szín megjelenítését és a széles látószöget.

Y530

Továbbfejlesztett design

Az új Legion játék gamer sorozat belopja magát a szívedbe. A kiváló minőségű és tartós kialakítású laptopon az összes csatlakozó a hátsó részen van, így nem fog zavarni. A kijelzőt szinte észrevehetetlen, vékony keret fogja közre, és mivel mindössze csak 2,3 kg, a Legion Y530-t bárhová magaddal viheted.

Y530

Kétcsatornás hűtés

A magas hőmérséklet csökkentheti az eszköz élettartamát. Ezért a Legion Y530-t két-csatornás hűtőrendszerrel látták el. Két ventilátor gondoskodik az alacsonyabb hőmérsékletről és a csendes működésről. Tehát játék közben nem zavar a zajos hűtés és magas hőmérséklet.

Y530

Háttérvilágítású billentyűzet

Egy futó játékot nem lehet csak úgy abbahagyni. Hogy könnyebb legyen akár éjszaka is játszani, gyenge fényviszonyok mellett, a Lenovo Legion Y530 billentyűzete fehér háttérvilágítást kapott, így igazán könnyű megtalálni a megfelelő gombot. Ezen felül, 1,7 mm-es billentyűút elősegíti a pontos és kényelmes gépelést bármilyen helyzetben.



Paraméterek

Kijelző

Kijelző mérete 15,6 "
Kijelző típusa Tükröződésmentes
Oldalarány 16:9
Maximális felbontás 1920 × 1080 px

Processzor

Processzor típusa Intel Core i7
Processzor modell szám Intel Core i7 8750H Coffee Lake
Processzormagok száma 4 ×
Processzor frekvencia 2,2 GHz (2 200 MHz)
Core boost frekvencia 4,1 GHz (4 100 MHz)
Cache Processzor 9 MB
Processzor funkciók Automatikus túlpörgetés

Rendszermemória

Memória típusa DDR4
Memória frekvencia 2 666 MHz (2,67 GHz)

Videókártya

Grafikus kártya típusa Játék
Videókártya memória mérete 4 GB

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája NVIDIA GeForce
Videókártya modell GTX 1050 Ti

Operációs rendszer

Operációs rendszer FreeDOS

Merevlemez

Tárhely típusa SSD + HDD
Tárolókapacitás (teljes) 1 128 GB
SSD kapacitás 128 GB (0,13 TB)
HDD kapacitás 1 TB (1 000 GB)

Felszerelés

Webkamera 720 px

Akkumulátor

USB-C-n keresztüli töltés Nem tölthető
Akkumulátor-kapacitás 52,5 Wh

Kialakítás

Ház anyaga Fém + műanyag
Üzemmód Klasszikus laptop

Tömeg

Tömeg 2,3 kg

Interfész

Grafikus kimeneti portok HDMI, Mini DisplayPort
Hálózati RJ-45 (LAN)
Audio Combo Audio Jack
USB-C 1 ×
Bluetooth Bluetooth v5.0
WiFi WiFi 802.11ac
Optikai meghajtó Optikai meghajtó nélkül

Méretek

Szélesség 365 mm
Maximális magasság 260 mm
Mélység 24,2 mm

Billentyűzet kiosztás

Billentyűzet kiosztás Magyar

Termékszéria

Notebook sorozata Lenovo Legion
Kód:  NT379f6w4
Termékszám:  81FV00T4HV
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15