Oldal frissítése

Lenovo K6 Single SIM LTE Gold

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Lenovo K6 Single SIM LTE Gold

A telefon funkciói

141,9 mm

Přední strana telefonu Lenovo K6

70,3 mm

Boční strana mobilního telefonu Lenovo K6

8,2 mm

A mobiltelefon tömege: 140 g

Úhlopříčka displeje

5,0"

A képernyő átlója

Typ operačního systému

Android 6.0

Az operációs rendszer típusa

Výdrž baterie

3000 mAh

Az akkumulátor kapacitása

MicroSim

Nano SIM

A SIM kártya típusa

Rozměry

70 × 142 × 8,2 mm

A mobiltelefon méretei (Sz × Ma × Mé)

Vnitřní paměť

16 GB

Belső memória

Typ kamerau

13 Mpx

Kamera

Připojení

4G/LTE

A leggyorsabb internet

SD karta

Micro SDXC

Memóriakártya slot

Váha

140 g

A mobiltelefon tömege

A kicsi kincs a zsebében az új Lenovo K6 SIM LTE mobiltelefon, amely kitűnik az egészfémes szerkezetével és a kiváló minőségű, 5"-os kijelzőjével. Ezen felül csúcsminőségű hangzást kínál, és az elülső és a hátsó oldalon elsőosztályú kamerával van ellátva. A Lenovo K6 LTE mobiltelefon maximális gyorsaságáról az elsőosztályú, nyolcmagos Qualcomm Snapdragon 430 processzor és a 2 GB-os rendszermemória gondoskodnak. Az akkumulátor hosszú élettartamát a 3000 mAh-s kapacitás biztosítja, amelyet főleg utazás közben vagy videók nézése és játékokkal való játszás során fog nagyra értékelni. A biztonság és a gyors üzembe helyezés érdekében a Lenovo K6 LTE ujjlenyomat-olvasóval is el van látva.

A Lenovo K6 Single SIM LTE mobiltelefon legfontosabb jellemzői

  • A csúcsminőségű térhangzást a Dolby Atmos biztosítja
  • A hátsó és az elülső kamera nagy felbontású
  • Nagysebességű 4G LTE csatlakozás
  • A kiváló minőségű, 5"-os FULL HD kijelző kiváló képeket és színeket nyújt, amelyet nagyra fog értekelni a videók megtekintésekor
  • A nagy kapacitású akkumulátor lehetővé teszi a mobiltelefon állandó használatát
  • Az egészfémes kialakítás nagyon ellenálló és ezen felül stílusos is

Prémium hang

A zenék és a filmek lejátszása a legjobb élményévé fog válni. A két, Dolby Atmos technológiával ellátott hátsó hangszóró és a hosszú évek által kifejlesztett zenei kodek gondoskodnak a maximális élvezetről, és egyenesen a helyszín eseményeibe ragadják. Nem hiszi el? Csak hallgasa!

A Lenovo K6 Single SIM LTE nagy teljesítményű

A Lenovo K6 LTE mobiltelefon 1,4 GHz-es, nyolcmagos processzorral van ellátva, amely kiváló teljesítményt nyújt a játékokhoz, az alkalmazásokhoz, a filmek vagy a videók megtekintéséhez az interneten. Egyszerre nyugodtan több alkalmazást is használhat és semmilyen lelassulást sem fog megtapasztalni.

Népszerű és bevált Android operációs rendszer

A Lenovo K6 LTE az Android 6.0 Marshmallow operációs rendszer legújabb verzióját használja. Az Android a világ legnépszerűbb operációs rendszere. A folyamatos innovációnak és fejlesztésnek köszönhetően folyamatosan jobb eredményeket ér el, tekintettel az akkumulátor üzemidejének növelésére és a nagyobb teljesítmény elérésére. 

Magas tárolókapacitás

A 2 GB-os belső tárhely rengeteg helyet biztosít az alkalmazások és a fotók tárolásához. Természetesen a kapacitást microSD kártya segítségével is kibővítheti, és mindezt akár 128 GB-os nagyságig. A 2 GB rendszermemóriának köszönhetően a Lenovo K6 LTE mobiltelefon gond nélkül játsza le a filmeket, a videókat és a zenéket. 

Kód:  SVL1189a1b
Termékszám:  PA530175RO
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10