Oldal frissítése

Lenovo Jóga 730-13IWL Platinum

A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kiegészítők a termékhez

Lenovo Jóga 730-13IWL Platinum

Ez a tablet és laptop keverék praktikus eszköz, ha egy PC-t keresel a suliba vagy filmezésre. Az érintőképernyős laptopok jellemzői nagyban eltérnek, ezért egyetlen modell sem jó mindenre. Ez a tablet és laptop keverék különleges forgócsuklóval rendelkezik, aminek köszönhetően a kijelző szabadon elforgatható. Ezért használható klasszikus laptopként vagy a billentyűzetet hátra hajtva tabletként. A(z) Lenovo Jóga 730-13IWL Platinum egyszerűen összehajtható úgy is, hogy egy A betűre emlékeztessen.

Milyen paraméterekkel rendelkezik a(z) Lenovo Jóga 730-13IWL Platinum érintőképernyős notebook monitorja?

Képernyőjének képátlója 13,3 ". A 14"-tól kisebb képátlójú kijelző mindenekelőtt a kompakt és hordozható modellekre jellemző. Ez az eszköz ráadásul érintőképernyős, így képes az egeret is helyettesíteni.

A(z) Lenovo Jóga 730-13IWL Platinum hibrid laptop processzora és teljesítménye

A processzor minden komoly notebook sarokköve. Sokkal fontosabb a processzor modelltípusa, mint kizárólag az ereje, amit a processzor magjainak száma és órajele ad meg. Az Intel szép és átlátható tipológiát hozott létre. A CPU-kat a leggyengébbtől a legerősebbig jelöli meg: Core i3, i5, i7 és i9. A Pentium egy gyengébb típus, a Celeron pedig még ennél is gyengébb. Az Intel Atom egy teljesen más sorozat, amelyet mobil eszközökhöz (tabletekhez) terveztek. Kicsit eltérő felosztást ajánl az AMD. A Ryzen 9, 7, 5 és 3 csipek a leggyorsabbak, amelyek lecserélték az előző generáció - A12, A10, A8, A4 processzorait. Az AMD E sorozata pedig kifejezetten mobil eszközökbe kerül. A magasabb szám nagyobb gyorsaságot jelent. Az ún. Thermal Design Power (TDP) a processzor fogyasztása, amelyet maximális teljesítmény mellett képes nyújtani. Ez az érték egy mutató a processzor energiaéhségének megállapításához. A laptopok nagyobbik része 25 W fogyasztási érték alatt mozog, nagyobb értékeket elsősorban a rendkívüli teljesítményű notebookoknál találunk.

A videokártyák (GPU) hierarchiája hasonló alapelvekre épül. A dedikált videokártyák jellemzően nagyobb teljesítményt kínálnak, mint az integráltak. Az újabb processzorok nagyobb teljesítményt kínálnak, mint elődeik. A memória mérete a videokártya teljesítményének fontos tulajdonsága. Átlagos felhasználók számára teljesen megfelel kb. 2 GB memória. Ha esetenként gyakrabban játszol FPS játékokat, akkor a minimum a 4 GB. Gamerek számára 6 GB, vagy annál is nagyobb kapacitás ajánlott.

A(z) Lenovo Jóga 730-13IWL Platinum notebook/tablet HDD és RAM mérete

A memória kapacitását a tervezett felhasználás alapján válaszd ki. Az alap hibrid notebookok 2 GB memóriát kínálnak. 4 GB RAM a közepes gépek ismertetőjegye, de ha nem csak alapvető programokat szeretnél futtatni akkor olyan hibrid laptopot vegyél, amelyben van legalább 8 GB RAM. A filmeket és alkalmazásokat SSD, SSHD, HDD vagy HDD + SSD meghajtón tárolhatod. Az SSD rövidítés angol megfelelője Solid State Drive - magyarul, flash memórián alapuló merevlemez. Lényegesen gyorsabb és jobban ellenáll a rezgéseknek, mint az egyszerű HDD. A HDD jelenti a normál meghajtót forgó mágnesezhető lemezekkel. Az SSHD az említett típusok kombinációja egy házban annyi különbséggel, hogy az SSD része a HDD modulhoz mérten kisebb méretű. HDD + SSD meghajtó csak olyan laptopoknál található, amelyek két HDD csatlakozóval vannak ellátva. Az egyik SSD a szekunder pedig a HDD. A tablet PC kiegészítői: Háttérvilágítású billentyűzet, Ujjlenyomat-leolvasó, Érintőképernyő és Operációs rendszer.

Paraméterek

Kijelző

Kijelző mérete 13,3 "
Kijelző típusa Tükröződésmentes
Oldalarány 16:9
Panel IPS
Maximális felbontás 1920 × 1080 px

Processzor

Processzor típusa Intel Core i7
Processzor modell szám Intel Core i7 8565U Whiskey Lake
Processzormagok száma 4 ×
Processzor frekvencia 1,6 GHz (1 600 MHz)
Core boost frekvencia 4,6 GHz (4 600 MHz)
Cache Processzor 8 MB
Processzor funkciók Automatikus túlpörgetés, HyperThreading, Alacsony energiafelhasználás, Virtualizáció támogatása

Rendszermemória

Memória típusa DDR4
Memória frekvencia 2 400 MHz (2,4 GHz)

Videókártya

Grafikus kártya típusa Integrált

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája Intel
Videókártya modell UHD Graphics 620

Operációs rendszer

Operációs rendszer Windows 10 Home

Merevlemez

Tárolókapacitás (teljes) 256 GB
Meghajtó interfészek PCIe

Felszerelés

Felszereltség Világító billentyűzet, Érintőképernyő, Ujjlenyomat-olvasó, Operációs rendszerrel
Webkamera 2 px

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás 42 Wh
Cellák száma
Akkumulátor üzemidő 12 óra

Kialakítás

Üzemmód Átalakítható

Tömeg

Tömeg 1,12 kg

Interfész

Adat Thunderbolt 3
Audio Combo Audio Jack
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 1 ×
Bluetooth Bluetooth v4.1
WiFi WiFi 802.11ac
Optikai meghajtó Optikai meghajtó nélkül

Méretek

Szélesség 307 mm
Maximális magasság 14 mm
Mélység 216 mm

Billentyűzet kiosztás

Billentyűzet kiosztás Magyar
Kód:  NT302i8x7
Termékszám:  81JR0052HV
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10