Oldal frissítése

Lenovo Yoga 530-14IKB Fekete

A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kiegészítők a termékhez

Lenovo Yoga 530-14IKB Fekete

Ez a különleges laptop praktikus eszköz, ha egyetlen gépet akarsz a suliba és filmezésre. A tabletek paraméterei sokban különböznek, ebből kifolyólag egyetlen modell sem univerzális. Az érintőképernyős notebook különleges forgócsuklóval rendelkezik, aminek köszönhetően összecsukható mint egy könyv. Így kezelhető klasszikus notebookként de tabletként is. A(z) Lenovo Yoga 530-14IKB Fekete pofon egyszerűen összehajtható úgy is, hogy megtartsa saját súlyát.

Hogy milyen paraméterekkel rendelkezik a(z) Lenovo Yoga 530-14IKB Fekete hibrid laptop kijelzője?

A tablet PC kijelzőjének mérete 14 ". A 16"-tól kisebb képátlójú kijelző egy univerzális méret. Ez az eszköz ráadásul érintőképernyős, így használható egér nélkül is.

A(z) Lenovo Yoga 530-14IKB Fekete érintőképernyős laptop processzora és teljesítménye

A processzor minden komoly laptop sarokköve. Sokkal fontosabb a processzor konkrét sorozata, mint a puszta ereje, amit a processzormagok száma és frekvenciája fejez ki. Az Intel eredeti és ésszerű felosztást talált ki. Chipjeit a leggyengébbtől a legerősebbig rangsorolja: Core i3-tól egészen i9-ig. A Pentium egy gyengébb típus, a Celeron pedig még ennél is gyengébb. Az Intel Atom egy kicsit más sorozat, amelyet főleg tabletekhez gyártanak. Kicsit eltérő tipológiát használ az AMD. A Ryzen 9, 7, 5 és 3 chipek állnak a teljesítmény csúcsán, amelyek le fogják váltani az előző generáció - A12, A10, A8, A4 processzorait. Az AMD E sorozata pedig a mobil eszközök számára készül. A nagyobb szám erősebb teljesítményt jelent. Az úgynevezett TDP (Thermal Design Power) a processzor fogyasztása, amelyet a legnagyobb kihasználtság mellett produkál. Ez a szám egy mutató a processzor hűtési igényének megállapításához. A hordozható számítógépek több mint fele 25 W érték alatt marad, nagyobb TDP-t tipikusan a játékra tervezett notebookoknál találunk.

A GPU-k felosztása hasonló alapelvekre épül. Az önálló grafikus kártyák többnyire nagyobb teljesítménnyel bírnak, mint az integráltak. A komolyabb csipek nagyobb teljesítményt nyújtanak, mint a régebbiek. A memória kapacitása a videokártya teljesítményének fontosabb jellemzője. Az általános használathoz elegendő 2 GB memória. Ha néhanapján többet játszol, akkor az alap a 4 GB. Nagy gépigényű játékokhoz 6 GB, vagy annál is nagyobb méretű memória ésszerű.

A(z) Lenovo Yoga 530-14IKB Fekete notebook/tablet merevlemez és memória kapacitása

A RAM-ok nagyságát a tervezett felhasználás alapján válaszd meg. A leggyengébb tablet PC-k 2 GB RAM-mal rendelkeznek. 4 GB RAM a közepes gépek ismertetőjegye, de ha több alkalmazást is futtatsz egyszerre akkor olyan hibrid laptopot vegyél, amelyben van legalább 8 GB RAM. Programjaidat SSD, SSHD, HDD vagy HDD + SSD diszken raktározhatod. Az SSD rövidítés megfelelője Solid State Drive - magyarul, mozgó alkatrészek nélküli diszk. Többszörösen gyorsabb és durvább bánásmódot is kibír, mint a hagyományos winchesterek. A HDD jelenti a normál winchestert forgó lemezekkel. Az SSHD a tárgyalt típusok kevert használata csak annyi különbséggel, hogy az SSD része a HDD blokkhoz mérten sokkal apróbb. HDD + SSD meghajtó kizárólag olyan hordozható számítógépeknél látható, amelyek két merevlemez foglalattal rendelkeznek. Az elsődleges SSD a másodlagos pedig az egyszerű HDD. A tablet PC csomagolásának része: Ujjlenyomat-leolvasó, Érintőképernyő, Memóriakártya olvasó és Operációs rendszer.

Paraméterek

Kijelző

Kijelző mérete 14 "
Kijelző típusa Tükröződésmentes
Oldalarány 16:9
Panel IPS
Maximális felbontás 1920 × 1080 px

Processzor

Processzor típusa Intel Core i3
Processzor modell szám Intel Core i3 7130U Kaby Lake
Processzormagok száma 2 ×
Processzor frekvencia 2,7 GHz (2 700 MHz)
Cache Processzor 3 MB
Processzor funkciók Alacsony energiafelhasználás

Rendszermemória

Memória típusa DDR4
Memória frekvencia 2 400 MHz (2,4 GHz)

Videókártya

Grafikus kártya típusa Integrált

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája Intel
Videókártya modell HD Graphics 620

Operációs rendszer

Operációs rendszer Windows 10 Home

Merevlemez

Tárolókapacitás (HDD + SSD) 256 GB
Meghajtó interfészek PCIe

Felszerelés

Felszereltség Érintőképernyő, Ujjlenyomat-olvasó, Kártyaolvasó, Operációs rendszerrel
Webkamera 2 px

Akkumulátor

USB-C-n keresztüli töltés Nem tölthető

Kialakítás

Üzemmód Átalakítható

Tömeg

Tömeg 1,6 kg

Interfész

Audio Combo Audio Jack
USB-C 1 ×
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 2 ×
Bluetooth Bluetooth v4.1
WiFi WiFi 802.11ac
Optikai meghajtó Optikai meghajtó nélkül

Méretek

Szélesség 328 mm
Maximális magasság 17,6 mm
Mélység 226 mm

Billentyűzet kiosztás

Billentyűzet kiosztás Magyar
Kód:  NT301x2x4l
Termékszám:  81EK00PQHV
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10