Oldal frissítése

Lenovo IdeaPad Miix 320 ezüst

Kiegészítők a termékhez

Lenovo IdeaPad Miix 320 ezüst

Ez a különleges laptop kiváló megoldás, ha csak egy gépet akarsz munkára és filmezésre. A tablet PC-k jellemzői eltérnek, ami azt jelenti, hogy egyetlen modell sem univerzális. Az érintőképernyős laptop kijelzője egyetlen másodperc alatt leválasztható, így használhatod azt a részt, amelyikre szükséged van.

Hogy milyen tulajdonságokkal bír a(z) Lenovo IdeaPad Miix 320 ezüst hibrid laptop monitorja?

Képernyőjének átmérője 10,1 ". A 14" méretű képernyő mindenekelőtt a kompakt modellekre jellemző. Ez a kijelző ráadásul érintőképernyős, így egérre sincs szükséged.

A(z) Lenovo IdeaPad Miix 320 ezüst hibrid laptop processzora és teljesítménye

A processzor minden kiemelkedő laptop fontos része. Sokkal kardinálisabb a processzor modelltípusa, mint az ereje, amit a processzor magjainak száma és órajele ad meg. Az Intel egyszerű és átlátható tipológiát hozott össze. Chipjeit a gyengébbektől az erősebbekig jelöli: Core i3, i5, i7 és i9. A Pentium egy erőtlenebb sorozat, a Celeron pedig még ennél is gyengébb, viszont a legolcsóbb. Az Intel Atom egy különálló sorozat, amelyet főleg táblagépekhez gyártanak. Nagyon hasonló rangsort használ az AMD. A Ryzen 9, 7, 5 és 3 CPU-k a leggyorsabbak, amelyek lecserélték a korábbi sorozat - A12, A10, A8, A4 processzorait. Az AMD E sorozata takarja az energiatakarékos processzorokat. A magasabb szám komolyabb teljesítményt fejez ki. Az ún. Thermal Design Power (TDP) a processzor fogyasztása, amelyet a legnagyobb teljesítmény mellett mértek. Ez az érték egy útmutató a processzor hatékonyságának meghatározásához. A notebookok több mint fele 25 W érték alatt mozog, nagyobb számokat főleg a játékra tervezett laptopoknál találhatunk.

A grafikus kártyák tipológiája is hasonló. Az önálló videokártyák javarészt gyorsabbak, mint a beépítettek. A drágább csipek nagyobb teljesítménnyel bírnak, mint a korábbi típusok. A memória kapacitása a grafikus kártya teljesítményének kardinális jellemzője. A mindennapi használathoz megfelel 2 GB RAM . Ha hevesebben játszol, akkor nem lesz fölösleges a 4 GB. A profi szinten játszók számára 6 GB, vagy nagyobb méretű RAM ésszerű.

A(z) Lenovo IdeaPad Miix 320 ezüst notebook/tablet HDD és RAM mérete

A rendszermemória mennyiségét a tervezett felhasználás alapján válaszd ki. A leggyengébb tablet PC-k 2 GB RAM-mal rendelkeznek. 4 GB RAM a középkategóriás hordozható számítógépek ismertetőjegye, de ha nem csak alapvető programokat szeretnél futtatni akkor olyan hibrid notebookot vegyél, amelyben van legalább 8 GB RAM. A filmeket és alkalmazásokat SSD, SSHD, HDD vagy HDD + SSD merevlemezen tárolhatod el. Az SSD rövidítés megfelelője Solid State Drive - egyszerűbben, mozgó alkatrészek nélküli meghajtó. Érezhetően gyorsabb és jobban ellenáll a rezgéseknek, mint a normál HDD. A HDD jelenti a tipikus winchestert forgó mágneslemezekkel. Az SSHD az említett típusok kombinációja viszont az SSD komponens a HDD modulhoz viszonyítva elenyésző méretű. HDD + SSD meghajtó csak olyan számítógépeknél használható, amelyek két HDD slottal vannak ellátva. A master SSD a második pedig a hagyományos HDD. A tablet PC-hez tartozik: Érintőképernyő, Memóriakártya olvasó és Operációs rendszer.

Paraméterek

Kijelző

Kijelző mérete 10,1 "
Kijelző típusa Fényes
Oldalarány 16:9
Panel IPS
Maximális felbontás 1366 × 768 px

Processzor

Processzor típusa Intel Atom
Processzor modell szám Intel Atom x5 Z8350 Cherry Trail
Processzormagok száma 4 ×
Processzor frekvencia 1,44 GHz (1 440 MHz)
Core boost frekvencia 1,92 GHz (1 920 MHz)
Cache Processzor 2 MB
Processzor funkciók Automatikus túlpörgetés, Alacsony energiafelhasználás, Virtualizáció támogatása

Rendszermemória

Memória típusa DDR3L
Memória frekvencia 1 600 MHz (1,6 GHz)

Videókártya

Grafikus kártya típusa Integrált

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája Intel
Videókártya modell HD Graphics 400

Operációs rendszer

Operációs rendszer Windows 10 Home

Merevlemez

Kapacita úložiště (celková) 64 GB

Felszerelés

Felszereltség Érintőképernyő, Kártyaolvasó, Operációs rendszerrel
Webkamera 5 px

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás 33 Wh
Cellák száma
Akkumulátor üzemidő 10 óra

Kialakítás

Ház anyaga Műanyag
Üzemmód Leválasztható kijelző

Tömeg

Tömeg 1,02 kg

Interfész

Adat Micro USB
Audio Fejhallgató bemenet
Egyéb csatlakozók Dokkoló csatlakozóval
USB-C 1 ×
USB 2.0 2 ×
Bluetooth Bluetooth v4.1
WiFi WiFi 802.11ac, WiFi 802.11n, WiFi 802.11g, WiFi 802.11b
Optikai meghajtó Optikai meghajtó nélkül

Méretek

Szélesség 249 mm
Maximális magasság 17,6 mm
Mélység 183 mm

Billentyűzet kiosztás

Billentyűzet kiosztás Magyar

Termékszéria

Notebook sorozata Lenovo Miix

Méret & felbontás

Tulajdonságok

Szín Ezüst
Kód:  NT213e3k2
Termékszám:  80XF0019HV
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05