Oldal frissítése

Lenovo IdeaPad 520s

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Lenovo IdeaPad 520s

A Lenovo IdeaPad 520s a Lenovo cég egy megfizethető és megbízható notebookja, amely elég erős ahhoz, hogy kényelmesen hozza a mai notebookok szintjét. A sorozat összes notebookja első osztályú kialakítással, ergonómikus vezérléssel és teljes értékű funkciókkal rendelkezik, amelyek a legfejlettebb funkciókat biztosítják a kényelmes munkavégzéshez vagy a felhőtlen szórakozáshoz.

A Lenovo IdeaPad 520s ultrabook legfontosabb jellemzői

  • Csúcsminőségű 14 "-os Full HD kijelző
  • Eredeti design és karcsú kivitel
  • Hangminőség Dolby Audio támogatással
  • Gyors SSD az operációs rendszerhez
  • Modern Windows 10 Home operációs rendszer
  • Ujjlenyomat-olvasó
  • Háttérvilágítású billentyűzet

Megfelelő teljesítmény keskeny házban

A notebook nagy teljesítményű Intel processzorral, 2133 MHz frekvenciájú 8 GB DDR4 DDR4 memóriával rendelkezik, így biztosítva a notebook zökkenőmentes működését. Az adatokhoz elegendő helyet nyújt  az SSD és HDD lemezek kombinációja összesen 1 128 GB kapacitással. A notebook egy kiváló minőségű grafikus kártyát tartalmaz, amely tökéletesen kezeli a legigényesebb multimédiát vagy játékokat,  így egyedülálló minőségben élvezheted.

Ideális társ üzleti utakhoz

A notebook 14" képátlós 1920x1080 LED-es kijelzője gond nélkül jeleníti meg a nagy felbontású videókat és a Full HD minőségű filmeket. A laptop HDMI porttal, USB 3.0, USB 3.1 Type-C porttal, modern Bluetooth 4.1 szabvánnyal és  legújabb IEEE 802.11ac specifikációjú WiFi-vel rendelkezik.

A kiváló hangminőség magától értetődő

A hangminőséget a sztereó hangszórók biztosítják Dolby Audio támogatással. A beszéd minősége szintén tisztább és érthetőbb VoIP kommunikáció, videokonferencia esetén vagy játékoknál is. A notebook integrált mikrofonnal és HD webkamerával is rendelkezik.

                                                                


Kód:  NT357s2NAD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15